Gratis lydbøger på engelsk

Lydbøger er blevet populære. Måske vi ikke har så god tid til at læse – eller måske fordi det idag  er muligt for os at have dem med os alle vegne. For lige så nemt som vi bringer vores musik med rundt i Mp3-afspillere – lige så nemt kan vi medbringe vores lydbøger! Oven i købet gratis lydbøger. Masser af dem, som man bare kan hente.


Du kan lytte mens du gør rent. Eller mens du går tur. Eller måske mens du sidder i bussen på vej til arbejde. Mulighederne er talrige – så lige pludselig har vi tid til bøgerne alligevel.

Flere lydbøger – gratis

Hvor lydbøgerne engang var få – og fortrinsvis beregnet for ordblinde eller synshæmmede – er de ved at udvikle sig til hvermandseje. Alle kan bruge dem – og de er lettilgængelige. I dag kan de hentes over nettet – og mange endda gratis. Lydbøger er et marked i hastig udvikling. Og der bliver flere og flere, kan man roligt regne med!

Og gratis er bøgerne også på Free Classic Audio Books. Som navnet nok afslører, er der tale om klassikere – og de er på engelsk. Så er du god til engelsk – eller vil du gerne blive god til engelsk – kan du hente bøgerne her:

www.freeclassicaudiobooks.com/

De findes i flere filformater, så de kan bruges på computer, på iPod – eller en almindelig Mp3-afspiller. Og for mange vedkommende, vil de sikkert ende med at ligge på det, vi altid medbringer: mobilen!

Jeg skal lige bemærke, at du faktisk også har mulighed for at låne lydbøger på biblioteket – du kan læse mere i indlægget Lån lydbøger på biblioteket – gratis


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *