Gratis hjælp når computeren driller

Driller computeren? Ikke alle er lige fortrolige med computeren. Og det problem, der kan virke uoverstigeligt for den ene, er banalt for  den anden. Det er altsammen et spørgsmål om øjnene, der ser. Skal du have en ekspert til at løse problemet – og er der ingen i din omgangskreds, der melder sig til tjeneste? Der er faktisk en mulighed mere, du kan forsøge – inden du sender bud efter en ekspert, der tager 300 kr. i timen. Brug nettet til at finde løsningen. Det er der nemlig mange, der gør.

Søg – og du skal finde

Allerførst gør det det mest enkle – du søger på Google. Der er nemlig masser af fora, hvor folk diskuterer den slags. Det kunne jo meget vel være, at en anden person havde haft det samme problem. Hvis man tænker sig lidt om, er det faktisk meget sandsynligt. Og hvis vedkommende har søgt svaret på et forum, er det meget muligt, ar spørgsmål – og svar – kommer fra i din Googlesøgning.

Stil selv spørgsmålet

En anden mulighed er at melde sig som bruger på et forum – og selv stille spørgsmålet. Ofte er der mange brugere, der beredvilligt deler ud af deres viden. Prøv for eksempel det største danske forum med mange brugere med forstand på computere og IT- eksperten.dk. Og, hvis du ikke føler dig på hjemmebane mht. IT, så tænk lige på, at for dem, der har forstand på det, er dit problem måske barnemad?

Spar penge – og bliv klogere på IT

Prøv dette før du hyrer en af de eksperter, der skal have penge for det! På eksperten.dk kan du ofte få hjælp til klare dine computerproblemer. Men ikke nok med det. Hvis du løser dine dine computerproblemer på denne måde, bliver du samtidigt klogere på IT og computere. Og det er jo ikke så ringe endda.

Du opretter et spørgsmål, hvori du forklarer hvad dit problem er, og så vil de andre brugere hjælpe dig ved at svare på dit spørgsmål.

Og nu vi snakker om det med at blive klogere på IT: På eksperten.dk har forskellige brugere desuden lavet diverse guides, som du kan bruge, hvis der er noget, du gerne vil blive klogere på, for eksempel sikkerhed.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.