Gratis feriebeskeder med Facebook

Vil du gerne sende gratis sms? Der er flere tjenester, der tilbyder den slags – så man kan sende sms også selvom man ikke har en telefon på sig. Nu er fidusen måske begrænset for mange har idag fri sms via deres telefonabonnement. Og så kan man jo sende alle de sms’er, man orker – og lidt mere til.

Dette er dog kun indenlands + nu også i EU. Der er mennesker, der totalt har misforstået det – og de har fået store overraskelser på denne konto. Og der er mange, der rejser uden for EU.Og der er mange lande, hvor en sms nemt kan koste adskillige kroner at sende.

Facebook – god til de gratis beskeder

Og det er her, Facebook kommer ind i billedet. Når man rejser, bor man ofte steder, hvor der er adgang til Wifi og ofte også computer. Mange medbringer endda deres egen computer. Om ikke andet så telefoner eller tablets. Det er nemt at komme på. Og rigtig mange bruger dette til at gå på Facebook.

Gratis feriebeskeder med Facebook Messenger

Brug dine Facebook Messenger til feriebeskederne – sender du over WIFI koster det intet…

Hvis du poster noget der, kan venner og bekendte jo trods alt også se, at man er i live og har det godt. Men der findes også en anden mulighed, du kan sende private beskeder og/eller bruge Facebook Messenger. Man kan sende en privat besked til alle, man er på Facebook med. Og faktisk også til dem, man ikke er venner med, blot de accepterer en beskedanmodning.  Og er det en smartphone, det modtages på, så kommer der notifikationer – det kan i praksis fungere som en sms tjeneste. Blot gratis – forudsat, den kører på wifi – det er det, der gør det gratis.

Det vil sige, at du kan sende beskeder gratis uanset hvor i verden, du befinder dig. Hvis vedkommendes Facebook ikke er sat op til at videresende beskeder til telefon, vil de bare ende som en almindelig Facebook-besked. Mange bruger det herhjemme, men der er reelt intet at spare – alle har efterhånden fri sms. I udlandet derimod….mange steder koster en sms flere kroner!

Mest en udlandsfidus

Det er selvfølgelig noget, man kan bruge her hjemme, men mest aktuelt er det nok i udlandet, hvor en stribe sms’er kan koste en mindre formue. Så er det aktuelt, kan man aftale med venner og familie, at dette er den måde, man kommunikerer på.

Der er naturligvis også andre muligheder for at sms’e billigt i udlandet. Hvis du har websms, kan du sende dem i stedet – det er dog ikke så almindeligt som det var engang. Her skelnes der ikke mellem indland og udland. Når de sendes fra en computer, er det ligegyldigt! På den måde sms’er du fra udlandet – men taksten er indlands.

Det nyeste er så, at man faktisk slet ikke behøver være på Facebook for at bruge Messenger – det er blevet givet fri. Så også dem, der har fravalgt at være på Facebook, kan bruge den funktion – uden “fuldt medlemskab” – altså ene og alene som en beskedtjenste,

Eller du kan bruge Skype til at sende sms. Taksterne kan være lidt forskellige fra land til land, men alt i alt koster det ikke mere end de fleste betaler for en sms herhjemme.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.