Gratis e-bog om Excel

De fleste af os har Microsofts Officepakke – og dermed Excel (regneark) liggende på computeren. Mange bruger det ikke eller kun sparsomt. Programmet har dog langt større rækkevidde end de fleste er klar over. Bruger du kun programmet til husbehov – og har du brug for en lærebog, som kan hjælpe dig med at få styr på alle de avancerede ting, som  Excel rent faktisk kan.


Excel kan bruges til et utal af ting. Du kan bruge det til meget simple ting, som mange af os allerede gør idag – men man kan også programmere mere avancerede ting – og det noget af det, denne bog handler om.

Avanceret Excel

Ja, så kan du få den gratis, som e-bog. Det er dog ikke en begynderbog, du skal kende til  Excel i forvejen. Til gengæld er der masser, man kan lære, om de avancerede funktioner i Excel. Under alle omstændigheder er den gratis, så der er intet forgjort i at hente den.

Hent Excel-bogen

Den hentes på Saxo.com. Du skal “lægge den i indkøbskurv” og “gå til kassen” – nøjagtig som når du køber noget. Men det foregår altså uden betaling. Bogen leveres på e-mail kort efter. Hent din gratis  Excel e-bog på Saxo.com


Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *