Gratis downlån af spil fra bibliotekerne

Vi er efterhånden vant til, at man kan låne musik og e-bøger på biblioteket via computeren. Film kan man også låne på denne måde. Det nye er, at nu er turen kommet til spil. Efter ganske samme princip, kan man nu downloade gratis spil på nettet (altså låne dem på denne måde) – også til børnene. Det er ikke sikkert, man vil lægge ud med at købe spillet – hvorfor egentlig ikke bar låne det først – for at se, om det er noget? Og dermed undgå fejlkøbene…

Downlån af spil og medier

Bibliotekernes har til formålet oprettet spilogmedier.dk, hvor du kan læse spilanmeldelser – og altså og så kan downloade spil helt gratis.

Mangler du lidt underholdning til børnene, er der en masse børne- og familiespil, du kan låne gratis. Blandt andet med mange af de figurerer, de små allerede kender. For eksempel Mumitroldene eller Bamse og Kylling. De spil, du kan låne derinde, behøver du ikke købe. Det der er jo også mange spil, hvor interessen ebber lidt for hurtigt ud til at der er grund til at anskaffe dem. Hvorfor ikke prøve dem først i låneperioden – før man endeligt bestemmer sig?

Men det er ikke det hele, du kan også hente andre såkaldte medier, for eksempel gratis lydbøger, gratis sprogkursus. Der er mange forskellige sprog at vælge imellem.

Ingen bøder for for sent afleveret

Dertil kommer, at man – ligesom når man låner musik på denne måde – ikke kan glemme at aflevere det lånte, da der jo netop ikke er tale om noget fysisk.Klik ind på spilogmedier.dk

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.