Gratis baby-startpakke til gravide

Hvis du venter barn eller lige har fået et barn, kan du gratis bestille “Pampers Baby Basics”  fra firmaet Pampers. Dette er nemlig et gratis tilbud til alle nye forældre. Pakkens indhold er udviklet og sammensat af Pampers og indeholder prøver på bleer og diverse babyprodukter.

Bestil din gratis Pampers Startpakke

Du kan bestille “Pampers Baby Basics” til afhentning  fra og med 2 uger før beregnet fødsel. Du kan foretage bestillingen på http://images.emmhost.com/BABYBASICS/messagent-DK.asp?ID=A_BsVQqkazgA~&PARTNER=PAMPERS. Pampers har sat indholdet sammen – og det er naturligvis en slags reklamegaver. Men der medfølger ingen forpligtelser.

Andre baby startpakker

Pampers tilbyder de gratis startpakker – og det er naturligvis i reklameøjemed. Men der er naturligvis ingen købetvang efterfølgende. Men Pampers er iøvrigt ikke de eneste, der bruger baby-startpakker som markedsføring.

Matas har nemlig også masser af babyprodukter og derfor tilbyder Matas en gratis babystartpakke. Dette kræver blot et medlemsskab af Club Matas. Dette medlemsskab kan tegnes af alle – og er gratis for alle.

Og går vi til firmaet Babysam, har de også et godt, gratis tilbud til dig, der venter barn. Babysam har sammensat en babystartpakke fra Babysam med en masse forskellige babyprodukter. Klik på linket og læs mere.

Så venter du barn i den nærmeste fremtid, kan du godt gå i gang med bestillingerne – uden at det koster en krone. For, som de fleste ved, er der rigeligt at bruge pengene på når først barnet kommer. Og der er en stribe firmaer, der laver disse startpakker og tilbyder dem til alle gravide – eller nybagte forældre. Det er naturligvis fordi det er deres chance for at påvirke, hvad man køber til babyen. Så bestiller du dem, skal det være vel vidende, at det ikke er det eneste “rigtige” produkt. Glem ikke din kritiske sans – der er masser af produkter og brands, der konkurrerer om din gunst når du får en lille ny!

Relaterede indlæg

Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.