Gratis Baby-startpakke fra Matas

Mange steder tilbydes der baby-startpakker til gravide. Det er gratis startpakker, så der er sådan set ingen grund til ikke at prøve det. Det er naturligvis det enkelte firmas måde at introducere de vordende forældre til dets produkter.

Den baby-startpakke, jeg her har fundet, er fra Matas, som tilbyder nybagte eller kommende forældre en pakke med baby-produkter, som er målrettet til babyen.

Baby-startpakken er fra Matas

Matas tilbyder alle nye forældre en gratis startpakke. Så hvis du er gravid, kan du sende bud efter en sådan. Eneste øvrige betingelse er, at du melder dig ind i Matas Babyklub, hvilket er gratis. Derefter kan du gratis afhente en babypakke i Matas. Pakken indeholder bl.a. bleer, vaske servietter, forskellige baby-produkter – og diverse læsestof. Indholdet i den gratis baby-startpakke kan dog variere.

En baby-startpakke er selvfølgelig en slags reklame-gave for Matas produkter. Men der er jo ingen købetvang forbundet med at bestille pakken. Her kan du tilmelde dig Matas Babyklub: http://www.matas.dk/babyklub/. Mere om den gratis baby-startpakke fra Matas http://www2.matas.dk/babyklub/om+babyklubben/

Flere gratis startpakker

Matas er ikke det eneste firma, der udsender gratis startpakker til gravide. Der er nemlig rift om det marked, der handler om babyer – og her er der flere der byder ind med gratis reklamegaver. Og hvorfor ikke tage det med – der er jo rigeligt at bruge penge på med en ny baby i huset.’

Blandt andet tilbyder Babysam en gratis startpakke med en række baby-produkter. Og ydermere tilbyder Pampers en gratis startpakke med bleer samt en række baby-produkter. Flere har skrevet i kommentarerne, at de gerne vil bestille pakken, så jeg skal lige understrege, at man skal bruge linkene for at bestille pakken – man kan ikke gøre det her!

Astrid

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.