Gratis antivirusprogram til private

Overvejer du – af skræk for virusser og trojanske heste og det, der er værre – at anskaffe dig et dyrt antivirusprogram? Lad være! Der findes et rigtigt godt (gratis) antivirusprogram på markedet: AVG Antivirus. Og gratis betyder ikke, at det er dårligt – som nogen måske måtte tro. I denne sammenhæng er det et ganske godt “køb”. Hvis man da kan sige det om noget, der er gratis? Hvorfor betale, når du kan få et Antivirusprogram gratis?

Gratis at hente – let at bruge.

AVG Antivirus er fra software-firmaet Grisoft  Det er dog kun til privat brug, at AVG er gratis at downloade og let at installere. Virksomheder skal stadig betale for programmet. Så det er til dels i markedsføringsøjemed, at man giver dette antivirusprogram gratis til private.

Hold virus væk fra din computer med et gratis program

AVG Antivirus kan bruges mod computervirus – og det er gratis for private. Billede: geralt / Pixabay

Når AVG er installeret, scanner det din harddisk for virusser, og du kan samtidig indstille programmet til diverse handlinger, for eksempel at scanne automatisk på bestemte tidspunkter. Programmet kan desuden opdatere sig selv via din internetforbindelse – og det er vigtigt, for som regel glemmer man selv at opdatere virusdefinitionerne.  Forudsat at man udstiller det korrekt fra start, er det ikke noget, man skal tænke på selv at gøre. Det eneste tidspunkt, man behøver at gå aktivt ind og gøre noget, er hvis der kommer en ny version af programmet. Så skal man downloade og installere den nye version på computeren.

AVG Antivirus er gratis til private

Generelt er det let at håndtere, det vil uden problemer kunne bruges af de fleste. AVG Antivirus er også alt, hvad du som privatperson har brug for – når det gælder om at holde virus fra døren.

Dit nye antivirus-program, AVG, kan – blandt andet:

  • Beskytte dig imod virusser, trojanske heste og orme
  • Scanne din e-mail
  • Foretage scanninger på tidspunkter, som du selv bestemmer
  • Fortage opdateringer gratis via internettet
  • Opdateres automatisk (hvis du giver programmet lov)
  • AVG Antivirus kan, alt hvad du – som privat bruger – behøver. Så hvorfor betale?
  • Hent AVG Antivirus

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.