Gratis aktiviteter for hele familien

De gratis glæder skal man ikke kimse af. Og det der med, at der ikke mere er noget, der er gratis uden at være reklamefinansieret – det passer nu ikke helt. Her kommer et tip, der kan bruges af hele familien. Masser af kvalitetstid for hele familien – for at bruge et lidt fortærsket udtryk.


Alle de gratis goder

Gratis aktiviteter for hele familien

Gratisgoder.dk er en webside med gratis aktivivteter til familien

Også et lidt fortærsket udtryk, men det er faktisk lige dét, denne webside hedder. Gratis goder. Og ikke nok med det – der er masser af dem. Overalt i det danske land. Mange af os kender måske bare ikke mulighederne? Men det har vi så chancen for nu.

Gratisgoder.dk kan bryste sig af at vise dig vejen til 100 % gratis – og  børnevenlige –  oplevelser og forlystelser overalt i landet.  Der er masser af inspiration til, hvad man kan lave med sine børn – uden at blive ruineret. Man kan nemlig på en nem måde at få et ganske godt overblik over de børnevenlige steder/aktiviteter i nærheden af, hvor man bor. Alt sammen ganske gratis.

Udflugter – uden at blive ruineret

Ja, mange har sikkert opdaget, hvor galt, det kan gå, hvis man skal i forlystelsesparker. Det kan nemt koste kassen. Det er så til gengæld ikke tilfældet ved de aktiviteter, der findes på Gratisgoder.dk. Der findes mange forskellige aktiviteter og steder – og det hele er gratis.

Det kunne for eksempel være oplevelsescentre, dyreparker eller fede legepladser. Eller det kan være sportsaktiviteter til den aktive familie. Der er masser af gratis aktiviteter overalt i landet. Klik blot på den landsdel, du bor i – og den slags aktiviteter, du er interesseret i – og du får en liste over de gratis aktiviteter, der kunne være aktuelle for dig.

Gratis aktiviteter til ferien

Det kan selvfølgelig være i dagligdagen, man tager en lille udflugt. Men det kunne også være aktiviteter til sommerferien. Hvis man vælger at blive hjemme, skal der jo ske noget, som børnene synes om. Og – som mange har erfaret – koster det nemt kassen at tage i Sommerland. Så er pengene små, går du bare ind og kigger på de gratis goder. Og hvis man så sørger for at tage mad og drikke med hjemmefra, kan det på ingen måde slå bunden ud af økonomien. God – gratis – tur!


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.