Gik du i udsalgsfælden?

Udsalg begrænser sig ikke mere til bare at være det klassiske sommer- og vinterudsalg. Man kan rende ind i det på alle tidspunkter af året – næsten.

Kan man spare penge? Muligvis. Men et er sikkert: De fleste sparer ikke penge – de bruger penge. Det lyder måske lidt mærkeligt. Men hvis det, du køber på udsalg, ikke var noget du havde tænkt dig at anskaffe i forvejen, har du ikke sparet penge. Kun brugt penge.

Deri består “udsalgsfælden”. Man køber hvis det er tilpas billig – desværre uden at tænke over, om man reelt har brug for det. Man skal tænke sig godt om, inden man tager ud i udsalgsjunglen. Det kan godt være, at der er masser af nedsatte ting. Men det betyder ikke nødvendigvis at det er en god handel, man gør.

 Man skulle jo egentlig tro, at skulle man spare, så skulle man købe på udsalg. Det er også en mulighed, man skal bare helst ikke ende med at spare 200 kr. – og bruge 400 ekstra…

Tilpas lave priser får folk til at købe ting, de aldrig tidligere har drømt om at eje. Eller ting, som man “måske får brug for engang” osv. Det er ting, man ikke skulle have købt – penge ud af vinduet. Der opstår pludselige “behov”, som man ellers ikke har. Man kan selvfølgelig gøre et fund, men man skal vide, hvad man går efter. Og huske det.

Og er dit shopping-gen for veludviklet – så lad være med at tage på udsalg….

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.