Genbrugsguld? Genbrugskunst?

Genbrug er en god ting for dem, der vil holde styr på  økonomien. Dels at købe brugt, dels at få genbrugt det, man allerede har. Genbrug er ofte bedre end sit rygte. Nogle forbinder det med gamle loppemarkedsting med den særegne lugt, som man nu engang forbinder med den slags.


Men genbrug er – heldigvis – andet og mere end det! Det vil dette indlæg forhåbentlig med al tydelighed vise. For det er genbrug, som det burde være. Genbrug på den fede måde!

Genbrugsinspiration?

Ofte er det inspirationen, der mangler. Det, at man slet og ret ikke kan se mulighederne i de gamle ting – selvom man godt ved, at det kan genbruges. Men den manglende inspiration gør, at det er og bliver gamle (kassable?) ting. Og hvor søger man inspiration?

Jeg har fundet et bestemt sted, hvor jeg kigger  når jeg skal bruge inspiration – og også bare for sjov. I modsætning til andre steder, bliver genbrug her taget til helt nye højder – det bliver næsten kunst! Siden hedder da også Recycleart. Og den er virkelig i stand til at leve op til det. Den giver næsten indtrykket af, at alt kan genbruges. Og altså genbruges på den fede måde. Det kræver naturligvis at man i forvejen er til genbrug – men jeg  vil nu næsten tro, at den også kunne overbevise et par skeptikere…

Du kan også finde Recycleart på Pinterest.

Når genbrug bliver kunst

Det kan godt være svært at forklare – det skal ses. Vi tager et par eksempler. Dette er kun en dråbe i Atlanterhavet – der er meget, meget mere hvor det kommer fra!


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.