Fryseelementer er unødvendige

Når man skal på udflugt, strandtur eller lignende med børn, vil man gerne have madpakke med. Mange køber fryseelementer til at holde mad og drikke klar, men det er slet ikke nødvendigt. Der er mange andre ting, der udmærket kan holde madvarer kolde – og det endda længe. Har du ikke allerede anskaffet elementerne, gør du dette.

Egentlig skal der bare noget kulde til – og det kan skaffes på anden vis. Et køleelement er sådan set bare en plastikbeholder – den slags findes der masser af….plastikflasker for eksempel.

Køle-elementer af plastik-flasker

Tag i stedet en del af drikkevarerne – juice eller saftevand eller hvad det nu måtte være – og hæld det på engangs-plastik-flasker. Kom det i fryseren dagen før. Det holder maden + de andre drikkevarer koldt.

Så det fungerer i praksis som en slags køle-elementer.  Og til sidst på turen kan indholdet drikkes! Så selv når man er på vej hjem er der kølige drikkevarer til rådighed. Det giver også mindre at slæbe, både ud og hjem! Frystelemenerene er egentlig bare noget ekstra, man skal have styr på.

Til de spontane udflugter

Har I tendens til at tage spontant afsted, så hav altid et par flasker frossen saftevand liggende klar i fryseren. Så er du altid klar.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.