Frø til haven – til spotpris!

Du skal købe tingene når du ikke har brug for dem – så enkelt er det sommetider. Noget, der i bund og grund handler om udbud og efterspørgsel. Jeg kom nemlig tilfældigt forbi noget i Netto, som lige fangede mit øje. De solgte frø ud – masser af restfrø. Til 50 øre pr. brev.

Nu har jeg vænnet mig til at kigge efter billige frø, fordi jeg har en veninde i Afrika, der insisterer på, at de frø, vi kan købe her i Danmark er meget, meget bedre end dem, hun kan købe, hvor hun bor nu. Så jeg sender frø til hende – ikke mindst når jeg finder dem til spotpris.

Billige frø købes uden for sæson

Vil du købe frø til blomster eller grøntsager til lavpris? Så køb resterne, forretningerne sælger ud i efteråret eller sensommeren

Gør et frøkup

Køb frø billigt uden for sæson

Billige frø fra Netto

Men de selvsamme frø er jo i bund og grund frø, jeg ellers ville købe til næste år. Til 10-20 gange den pris, jeg nu skal betale. Så hvorfor ikke også forsyne sig – når jeg nu alligevel er i gang? Frø er sæsonvarer, de sælges bedst i foråret og er vi nået hen i august er de ikke til at sælge. Derfor ryger de meget billigt!

Forretningen gemmer ikke til næste år, de skal bare af med dem i en fart. Så jeg har handlet ind til spotpriser. Og den slags kan typisk holde sig et par år mere – så der er intet problem i det!

…og en masse andre kup

Superbillige frø

Masser af frø til spotpriser

Og det er sådan set det, jeg mener, med at købe det når man ikke har brug for det. Det samme kunne gælde for havemøbler – hvis du gerne vil have dem billigt. Køb når sæsonen er ovre! Eller et telt – købes på et tidspunkt, hvor folk ikke gider ligge i telt. Køb sommertøj, når sommeren går på hæld – så meget mere spændende er næste års kollektion nok ikke! Og er der tørke, er det der, du skal anskaffe regntøj og gummistøvler! Jeg har også med fundet solcreme til spotpris – selvom det sagtens kunne holde til året efter. Og sådan kan man blive ved……

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.