Forum for gør-det-selv folket

Har man evner og tid til at gøre tingene selv – i form af reparationer og andet håndværk – er der virkelig penge at spare. Og der er jo visse krav et gør-det-selv arbejde – trods alt – skal leve op til.

Og er man ikke håndværkeruddannet, men derimod selvlært handyman (eller handywoman) kan man godt stå med mere and man lige kan magte.

Det er rart med nogen at spørge

Ja, så er det man gerne ville spørge en, der har lidt mere forstand på det, end man selv har. Måske er der en håndværker eller handyman i omgangskredsen, man kan spørge.

Hvis ikke, kommer her et tip. Du kan nemlig bruge et forum i stedet – for i de større fora, vil der sikkert altid være nogen, der lytter. Og er parat med et par gode råd. Og et ganske stort af slagsen er “Lav det selv”, som du finder på Forummet Lav Det selv.

Et forum med et utal af emner

Forummet skulle pt. have 19.000 medlemmer – naturligvis med vidt forskellige interesser. Der kører masser af tråde med emner omkring hus, have og håndværk. Og for bilfolket er der også masser af oplysninger at hente. Har du en båd, som du renoverer er der sikkert også noget, du kan bruge. Og der er en køb-salg-bytte sektion, som måske også kunne have din interesse. Og iøvrigt masser af andet – det er vist mest fantasien, der sætter grænser. Se selv på Forummet Lav Det selv.

Måske er svaret der allerede?

Står du med et spørgsmål eller et problem kan du lede på forummet. Måske er svaret der allerede – fordi en eller anden før dig har haft samme problem.  Hvis ikke kan du melde dig ind: Måske har en af de “19.000 nye bedste venner” et svar? Medlemskab er naturligvis gratis. Udover at bruge andre ekspertise eller erfaringer, kan du samtidigt få mulighed for at dele ud af din. Vi har jo alle nogle områder, vi er gode til – og andre, hvor vi har brug for lidt hjælp.

Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.