Forårsoprydning – tjen lidt ekstra

Foråret er over os. Nu er det en kendsgerning. Så er det tid til forårsrengøring og – ikke mindst – forårsoprydning. Man kan nemlig pludselig få tingene uden for og komme helt til bunds. Det er rart at få gjort, men det er et stort arbejde! Er du ikke kommet i gang – og kniber det lidt med motivationen, så kommer her et ekstra incitament.

For der er penge i lortet – helt bogstaveligt.  Ikke blot kan man komme til bunds i det hele – der er også rig mulighed for at tjene en ekstra skilling.

Dine aflagte ting er penge værd

Især for dem, der har en stram økonomi, er dette endnu en grund til at komme i gang. Der er nemlig penge i forårsoprydning! Tænk bare på alt det, du sorterer fra – og ikke kan bruge mere. Som regel er det ikke fordi det er kassabelt. Mange ting er faktisk salgbare. Så du har muligvis udsigt til en lille ekstra fortjeneste. For ting, man ikke mere bruger – hvorfor ikke sælge dem?

Jo, man skal stuve det af vejen på loft eller i udhus! Men hvilken gavn gør det så der?

Det er ikke så besværligt som man tror

Det kræver selvfølgelig at man vil bruge lidt tid på det, men det er slet ikke så svært som man tror. Der er flere muligheder, det kommer an på, hvad det er, du finder frem af gemmerne:

  • Tøj – i hvert fald det, der er modetøj, kan du sælge på Trendsales. Her handles der i stor stil med mode- og mærkevaretøj. Det samme kan gøres med smykker, accessories, parfumer, kosmetik osv. Har du gjort fejlkøb, er dette et godt sted at sælge. Du kan også sætte tøj til salg på QXL.
  • Du kan sælge alt mellem himmel og jord på Den Blå Avis eller Gul og gratis.
  • Alt mellem himmel og jord – hvor det ikke kan betale sig at sælge tingene online en-for-en. Tag på bagagerumsmarked. Har man ikke nok til en stand alene, er det en god ide at gå flere sammen. Men oprydning for en hel familie frembringer ofte mere end nok. Find et bagagerumsmarked – for eksempel på Markedskalenderen.
  • Har du rigtig meget? Lav dit eget loppemarked. Husk at et loppemarked skal annonceres – ellers er der ingen, der finder det. Annoncer det lokalt – og på Markedskalenderen.
  • Har du ting, der kunne tænkes at være antikke eller på anden måde have større værdi, kan du sælge via Lauritz.com
  • Ting, der har international appeal, kan du med fordel sælge på Amazon.
  • Kig desuden efter lokale muligheder. Mange byer holder markeder i forbindelse med byfest eller lignende. Der er også ofte foreninger eller lignende, der laver markeder, hvor man kan få en stand.

Kort sagt – der er muligheder nok. Jeg har gjort det et par gange og det har været ganske indbringende. Det kan umiddelbart god virke lidt besværligt, men det er umagen værd.

Så er det bare i gang

Når man først kommer i gang, får man blod på tanden.For hvem kan ikke bruge lidt ekstra? Til ferien, måske? Eller noget, man ønsker dig? Eller måske bare lidt mere luft i økonomien? Og så er det i øvrigt skattefrit – i modsætning til mange af de penge, man ellers tjener. Det er dine private ting, du sælger, det skal ikke opgives til skattevæsenet.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.