Flybilletter til ½ pris – i vores nabolande…

Skal vi partout rejse fra danske lufthavne? Vi kunne jo også rejse fra lufthavne i vores nabolande: Hvad med Hamborg – hvis man er jyde? Eller for sjællænderne kunne det vel være Gøteborg eller Malmö? “En anelse upraktisk” kunne jeg forestille mig, at mange tænker. Men hvis nu jeg fortalte, at rejserne kan koste helt ned til det halve – så var det måske besværet værd.

Er du på jagt efter billige flybilletter, så prøv også t checke hvad det koster, hvis man bevæger sig lidt uden for landets grænser!  Politikens “Turen går til, har undersøgt priserne på flybilletter til destinationer som London, Barcelona,  Gran Canaria og Malaga. Og priserne varierer en del – helt op til 50% kan forskellen faktisk være.

Undersøg priserne på nettet!

Om det er besparelser, der opvejer besværet, må den enkelte jo overveje. Men det er i hvert fald en god ide at undersøge det marked, der ligger lige umiddelbart uden for de danske grænser!

Og det er ikke så svært at undersøge i disse Internettider, hvor priserne på rejser kun er ganske få museklik væk. Og den ekstra tid, man bruger her, kan i mange tilfælde betale sig til overmål. Og rejserne kan jo bestilles og betales via nettet, så her er der i hvert fald ikke mere besvær end hvis det var en dansk rejseudbyder

Vi skal altså ikke tænke alt for snævert, hvis vi vil finde billige rejser. For Danmark er et dyrt rejseland – og chancen for, at man kan få rejserne billigere i de nærmeste nabolande er ret stor. På samme måde som mange andre varer også er billigere der. Her tænker jeg specifikt på Tyskland og Sverige. Disse 2 lande kører med et generelt lavere prisniveau, selvom de ligger så sæt på.

Snakker vi om andre ting, som for eksempel dagligvarer eller elektronik, ved vi udmærket godt, at der er penge at spare hvis vi er rede til at krydse grænsen. Men vi tænker ikke så meget på det, når det gælder rejser. Men der er penge at spare, hvis man er vaks! Man kan læse hele artiklen om billige flyrejser fra vore nabolande i Politiken.dk. Billeder fra FreeDigitalPhotos.net

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.