Flere gratis spil på nettet

Er du en spillefugl? Altså en af dem, der elsker computerspil? Så har du måske brug for et par spil af den gratis slags? Selvfølgelig, hvor mange kunne du tænke dig? Hvad med  38.618? Dette er ikke et tal taget ud af den blå luft. Det er det antal gratis spil, der i skrivende stund er til rådighed på den spilleside, jeg lige har opdaget.

Så må der da være et par stykker, der kunne friste?

Tusindvis af gratis online spil

For få år siden var det kun meget simple spil, man havde adgang til gratis. Eller det var en begrænset demo. Men ikke mere. Der er masser af gratis spil – også avancerede spil. Den spilleside, jeg her henviser til har et pænt stykke over 30.000 spil, du frit kan bruge.

Windows, Mac eller Linux?

Spillene er endda ikke afhængige af, hvilken platform, du bruger. Du kan altså spille dem,  uanset om du kører  på Windows, Mac – eller Linux. For du kan spille det gratis spil direkte online – uden at skulle installere noget på din computer. Spillesiden hedder kongregate.com.

Få styret din spillelyst

Der er ikke bare mange spil – der er mange forskellige spiltyper. Så der er gratis spil for enhver smag. Du kan desuden se andre brugeres vurderinger af spillene – så du ikke famler helt blinde. Altså: kongregate.com

Astrid

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.