Fleap – app til loppejægere og genbrugsentusiaster

Er du passioneret loppejæger? Så skal du installere appen Fleap på din telefon. Her får du nemlig et ganske godt overblik over, hvor og hvornår, der er muligheder! der er sådan set mange steder, man kan lede – Markedskalenderen, Facebookgrupper + en masse websites, men her får du et mere samlet overblik.


Flere og flere mennesker sværger til brugthandel – og det med god grund, for man kan efterhånden købe lidt af hvert brugt – til en stærkt reduceret pris. Og lopper er ikke længere gammelt ragelse!  Det er der rigtig mange, der benytter sig af. Lev billigt – lev brugt…

Og du ved ganske givet allerede at mulighederner er utallige. Så er der lige den med overblikket….

Det store genbrugsoverblik

Der er masser af genbrugsbutikker, markeder osv. – men det er et marked, der kan være lidt svært at navigere i.
Men her hjælper Fleap til! Her kan du finde genbrugsmarkeder, loppemarkeder og genbrugsbutikker i hele landet. Du kan lede specifikt efter butikker eller du kan gå efter markeder, der typisk kun varer få dage.

Måske vil du gerne vide, hvilke genbrugsbutikker, der er i et givent område? Eller måske kigger ud efter, hvilke markeder, der er i din by næste weekend?

Fleap - guide til genbrug

Appen Fleap hjælper dig med at finde genbrugsmarkeder, loppemarkeder og genbrugsbutikker i hele landet

Fleap viser vej

Du finder dem slet og ret på et kort, så du kan finde de butikker og markeder der er lige i nærheden af, hvor du befinder dig. Og det bliver også meget lettere at finde frem – der er nemlig direkte forbindelse til Google Maps, som guider dig på vej.

Hvis du selv er markedsarrangør eller kender til en butik eller et marked, som ikke er kommet med i Fleap, så kan du selv tilføje det.

Appen Fleap er gratis og kan hentes på Google Play eller App Store til hhv.  til iPhone og Android (følg links). Appen er – naturligvis, havde jeg nær sagt – gratis.

Held og lykke med loppejagten – Fleap har gjort det en lille smule lettere for dig


Astrid