Fleap – app til loppejægere og genbrugsentusiaster

Er du passioneret loppejæger? Eller bare til brugt, sådan i det hele taget? Så skal du installere appen Fleap på din telefon. Her får du nemlig et ganske godt overblik over, hvor og hvornår, der er muligheder! Der er sådan set mange steder, man kan lede – Markedskalenderen, Facebookgrupper + en masse websites, men her får du et mere samlet overblik. Og du har den med dig hele tiden. Jeg har haft stor glæde af den,til at finde genbrugssteder i nærheden af hvor jeg er på et givent tidspunkt. Og ikke nok med det – man kan gå direkte på GPS, og blive guidet hele vejen. En fantastisk ting for os med elendig stedsans,

Flere og flere mennesker sværger til brugthandel – og det med god grund, for man kan efterhånden købe lidt af hvert brugt – til en stærkt reduceret pris. Og lopper er ikke længere gammelt ragelse!  Det er der rigtig mange, der benytter sig af. Lev billigt – lev brugt…Og du ved ganske givet allerede at mulighederne er utallige. Så er der lige den med overblikket….

Det store genbrugsoverblik

Her hjælper Fleap til! Her kan du finde genbrugsmarkeder, loppemarkeder og genbrugsbutikker i hele landet. Du kan lede specifikt efter butikker eller du kan gå efter markeder, der typisk kun varer få dage. Måske vil du gerne vide, hvilke genbrugsbutikker, der er i et givent område? For eksempel lige der hvor du er. Eller måske kigger ud efter, hvilke markeder, der er i din by næste weekend? Eller hvad er der i nærheden af mig, her hvor jeg er -lige nu?

Fleap - guide til genbrug

Appen Fleap hjælper dig med at finde genbrugsmarkeder, loppemarkeder og genbrugsbutikker i hele landet

Fleap viser vej

Du finder dem slet og ret på et kort, så du kan finde de butikker og markeder der er lige i nærheden af, hvor du befinder dig. Og det bliver også meget lettere at finde frem – der er nemlig direkte forbindelse til Google Maps, som guider dig på vej.

Hvis du selv er markedsarrangør eller kender til en butik eller et marked, som ikke er kommet med i Fleap, så kan du selv tilføje det. Appen Fleap er gratis og kan hentes på Google Play eller App Store til hhv.  til iPhone og Android (følg links). Appen er – naturligvis, havde jeg nær sagt – gratis. Held og lykke med loppejagten – Fleap har gjort det en lille smule lettere for dig

Brug Fleap appen til at finde vej i genbrugsjunglen
Fleap appen er din guide til genbrug – genbrugsbutikker og genbrugsmarkeder. Billede af andreas N fra Pixabay

Astrid