Find en billig mekaniker

Synes du bilreparationer er lige vel pebrede? Ja, det er rigtigt nok, at det er blevet dyrt – men det er ikke alle steder, det er lige dyrt. Men det er svært at danne sig et sikkert overblik over, om det tilbud man får er billigt eller ej. Mange af os ved meget lidt om biler – det er derfor, vi bruger mekanikeren. Medmindre vi kender en, der har hænderne rigtigt skruet på til den slags arbejde…

Mekanikerpriser på nettet.

Men når vi ikke ved noget, er vi lidt på herrens mark. Det er ikke ligesom når man anskaffer noget, så kan man gå på nettet – og ud i fysiske butikker – og sammenligne priser. Den kan man ikke lave med mekanikerpriserne – ikke på samme måde, i hvert fald. For der er tale om tjenesteydelser et langt stykke af vejen – og det er svært at vurdere, hvad det skal koste. Især når man ikke har forstand på biler…

“Hvis alle bilejere i Danmark gik efter den billigste løsning, når deres bil skal repareres eller til serviceeftersyn, kunne de spare en formue.Besparelsen kunne blive på næsten 2,5 milliarder kroner af de 9,6 milliarder kroner, der årligt bruges til bilreparationer og -service herhjemme”, skriver Børsen.

Find din mekaniker – på nettet

Der er altså meget stor variation i priserne. Store prisforskelle. Men hvor får man reparationen billigst? En ny hjemmeside – http://findmekaniker.dk/–  giver dig gratis adgang til at få tilbud på service og reparation af bilen. Der er i skrivende stund flere en 400 mekanikere tilmeldt, som har mulighed for at give tilbud mod hinanden. Når du udbyder en reparation på http://findmekaniker.dk/ er den pris, du får, altså i konkurrence med andre. På den måde har du faktisk mulighed for at sammenligne priser.

 

For at bruge http://findmekaniker.dk/ kræver det, at man opretter sig som bruger og beskriver sin bil. Sådan står der i deres pressemeddelelse:

“Ved hjælp af Findmekaniker.dk’s database får du mulighed for med baggrund i de værksteder, der ligger tættest på din bopæl, at vælge de mekanikere, du vil kontakte. Herefter vil du modtage tilbud fra de valgte mekanikere, og du kan frit vælge det tilbud, som passer bedst til dig,”

Siden er gratis at bruge – både bilejere og mekanikere. Så er du i tvivl om, hvad din bilreparation skal koste, kan du jo prøve at “sætte opgaven i udbud” på findmekaniker.dk. Og du har ikke forpligtet dig før du har lavet en konkret aftale med en mekaniker. Det giver derfor også mulighed for at snuse til, hvad prisniveauet er på en given opgave. Har man ikke forstand på biler, bliver det nemt det rene gætteri.

Astrid

2 Comments

  1. Kære alle,

    vi udfører autoreparationer billigt og med kvalitets manner. Så hvis du ønsker at spare mange penge, så kontakt os.

  2. QuickAuto autoværkstedet i Søborg, hos dem finder du både en billig mekaniker, billig timepris på 400 kr inkl. moms. Højt serviceniveau og kompetente fagfolk. Kontakt dem og få et godt tilbud på autoreparationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.