Feriefælder (2): Tøj, du ikke kommer til at bruge

Der er rigeligt at bruge penge til på en ferie. Og ferietiden er muligvis ikke det tidspunkt, hvor man tænker mest over, hvad man køber. Så der ryger måske et par ekstra ting med. Ting man undrer sig såre over, når man kommer hjem.

Ferie – brug penge?

Hertil hører – for mange vedkommende – de beklædningsgenstande, man slæber til hus. På mange feriemål kan man købe tøj noget billigere end herhjemme, så det kan være en god idé at lægge nogle af sine tøjindkøb der. Men det skal gerne være noget, man kommer til at bruge. Det er fejlkøbene, man skal undgå.

De forekommer forbløffende let på ferie – især under sydens sol. De ting, som lignede en god ide under syndens sol, ser noget anderledes ud når man kommer hjem.

Mange bække små…

Problemet er måske også, at man synes at “det koster jo ikke ret meget” – så lad os da bare købe det. Måske bare en halvtredser! Men fortager man 10 af den slags fejlkøb, er det altså 500 kr.

Jeg har fundet flere af dem i mit klædeskab – stort set ubrugte. I Italien lignede det en god ide med de orangeblomstrede shorts, men de er aldrig blevet brugt. Den mangefarvede “sari” og den meget nedringede, sort/hvide kjole fra Rumænien har lidt samme skæbne. Den skrig-orange bikini var ikke i vandet mere end et par gange.

De lysegrønne plateausandaler har ikke gået så mange skridt, at man kan se det på sålerne. Udover, at jeg næppe har tænkt særligt over, at de lægger 12-13 cm. til mine i forvejen 1,75 m. Måske kan jeg forære dem væk? Til en teatergruppe – eller. Og det er bare eksempler. Jeg er afsløret! Vil du afsløre dig selv, så kig engang i dit klædeskab.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.