Fastelavn 2013 – klar med kostumet?

Endnu en fastelavn nærmer sig. Hvis ikke jeg kunne se det på alle reklamerne, der kommer ind gennem brevsprækken, så kan jeg i hvert fald se det på de søgninger, jeg har til Sparegrisen. Lige nu handler det om fastelavnskostumer- hjemmelavede fastelavnskostumer. Eller nemme fastelavnskostumer. Eller meget specifikke fastelavnskostumer. Der er (heldigvis) stadig masser af mennesker, der udfolder deres kreative evner på dette område.

Og der er mange grunde til at gå igang med projekt fastelavnskostume – hvis ellers man kan afse tiden til det:

  • Et hjemmelavet fastelavnskostume er en billig (måske endda næsten gratis?) fornøjelse. Synes man at fastelavnskostumer er lige vel dyre, kan man spare en del ved at kigge i sine gemmer efter materialer til fastelavndragterne.
  • Man undgår også at troppe op til fastelavnsfesten med kostumer, som er identiske med nogle af de andres. Ugen kender ikke det med tre identiske Spiderman eller Pocahontas eller det, der nu engang er et hit i år. Eftersom mange køber kostumer de samme steder, kan det vel næppe undre nogen?
  • Og så er det sjovt! Eller burde være det – i det mindste. Synes man, det bare er en sur pligt, skal man nok lade være. Men det kan altså udvikle sig til noget ganske fornøjeligt. Det er jo noget, børnene selv kan være med i – og sikkert også gerne vil være med til. Ikke noget, man skal fabrikere når de er lagt i seng.

Inspiration til fastelavnskostumer

Inspiration til fastelavnskostumer ligger der også her på siden- se kategorien fastelavn. Og så skal jeg lige understrege, at man på ingen måde behøver at være en ørn ved en symaskine. Fastelavnskostumer behøver ikke perfekt syning eller pasform. Det hele er skæg og ballade  – og det er sådan det skal være! Der ligger allerede en del fastelavnsindlæg fra de foregående år – se kategorien Fastelavn.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.