Familieferie på ølejr?

Nu ved jeg godt, at ølejre er forbundet med visse associationer. 70’ernes feministiske kvindelejre, på Femø og andre lignende. Men jeg kan forsikre alle, der måtte få nervøse trækninger, når de hører ordet ølejr, at det er slet ikke det, jeg vil foreslå her. Der findes da sikkert et par feministiske ølejre endnu – men det er ikke det, som dette indlæg handler om.

Familievenlig ølejr

Ja, det var bedre, ikke? Det er mere en slags familieferie i spejderlejr- eller Primitiv-ferie-genren. Ville det ikke være afslappende at holde ferie uden TV, overflødig elektronik og – ej at forglemme – shopping?  Tanken om at slippe for alt dette – bare en uges tid – kan i sig selv virke afslappende. Desuden kan det dårligt undgå at blive billigt – en ølejr indeholder ganske enkelt ikke de ting, vi oftest bruger kassen på på en ferie.

Ølejr – billigt og afslappende

Og en ting er sikker – dyrt er det ikke. Da det er danske ølejre, vi her taler om, er transporten sikkert også til at overskue. Det behøver jo ikke være på første klasse. Tjah – hvis ølejre er noget, der har interesse, så prøve et af nedenstående links. Og se, om der er en ølejr, der passer til jer – både hvad angår tema – og rent geografisk.

Ølejr links

Jeg er sikker på, at der er flere, men  her kommer de ølejre, jeg fandt frem til.

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.