Er det nu, sommergarderoben skal fornyes?

…og har du ikke ret mange penge? Måske max. 1000 kr. Det skal du såmænd ikke være ked af. Det er også mit max-beløb – i skrivende stund. Og jeg regner såmænd med at det kan gøre det. De fleste kan allerede nu regne ud, at tøjet ikke bliver købt i de konventionelle butikker.

De fleste kan også regne ud, at det ikke er nyt. Er man af princip imod at købe brugt tøj, er der ingen grund til at følge med her. Har man derimod ikke noget mod let brugt tøj – eller “brugt tøj, der ligner nyt”, så læs trygt videre.

Brugt tøj er ikke laser og pjalter…

Nej, brugt tøj er ofte meget bedre end dets rygte. Brugtmarkedet for tøj er ganske bredt. Fra loppemarkeder, som er de billigste – over genbrugsbutikker og bagagerumsmarkeder – til de lidt dyrere Luksus-tøj-arrangementer. Eller måske tøj på auktion på QXL. De sidste 2 ting er mest aktuelt, for dem, der gerne vil at luksustøj eller mærkevaretøj til en billig penge.

Min personlige favorit er Bagagerumsmarkedet på Ingerslev Boulevard i Århus. Åbningstiderne findes på http://lions-bagagerumsmarked.dk/. Befinder du dig geografisk et helt andet sted i landet, er der ingen grund til at fortvivle. Bagagerumsmarkederne har bredt sig som ringe i vandet – de er allevegne. Det er private, der sælger til private, og der er ofte et godt og varieret udvalg.

Find dit bagagerumsmarked på Markedskalenderen

Hvis ikke du ser bagagerumsmarkederne annonceret lokalt, er der en god ide at kigge i Markedskalenderen.  Her kan du finde masser af bagagerumsmarkeder – og masser af andre markeder, for den sags skyld –  hele landet over.

Ingen garanti mod impulskøb

Før du tager afsted, kan det være en god ide at gøre dig klart, hvad det egentlig er, du leder efter. Der er som oftest masser af tøj – og dermed masser af muligheder for at komme til at impulskøbe – også på et Bagagerumsmarked. Billige impulskøb, ganske vist, men uanset hvad prisen er, er der vel ingen grund til at købe noget, man ikke rigtig har brug for.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.