En halv opvasketablet er nok!

Spar penge på din opvask: Vi tror automatisk, at når vi køber opvasketabletter, så passer de til en maskinfuld opvask. I mange tilfælde er det dog nok med det halve. De er altså ikke udtryk for korrekt dosering. Så du knækker selvfølgelig bare opvasketabletten midt over.

Viola! Halv pris!

Kun halvt så rent?

Nej, det var nu ikke meningen. Ligeså rent – skulle det helst være. Prøv selv! Og se om du kan stille dig tilfreds med det resultat, du får! Der kan naturligvis være forskel på, hvor beskidt opvasken er – så det skal naturligvis gå ind i overvejelserne.

Hvis du så i forvejen hører til dem, der holder sig til de billige opvasketabs, vasker du billigt op – meget billigt endda. Stykprisen på opvasketabletter kan variere fra 50 øre til godt og vel 2 kr. Se Rabattens test af opvasketabs.

Der er meget stor prisforskel men der ikke ikke særlig stor kvalitets-forskel – så det er ikke der forklaringen ligger. Måske er det snarere markedsføringsomkostningerne, der tynger?

Opvaskemaskine - prøv at nøjes med en halv opvasketablet

Hvis opvasken ikke er specielt beskidt, er det ofte nok med en halv opvasketablet. Billede: PhotoMIX-Company / Pixabay

Det er jo ikke så sikkert at de dyre opvasketabletter, vi hele tiden ser i reklamerne, er de bedste? For den del af den højere pris er vel også al den reklametid, der skal betales for?

Blindtesten, der er lavet på opvasketabletter, viser, at du ikke får en renere opvask fordi du vælger de dyre! Bare dyrere opvask. Og hvem har brug for det?

Eller læs om discountvarer generelt Discount er ikke dårligere – bare billigere. Hvor man engang troede, man kunne bruge prisen som indikator for, om noget var godt eller dårligt, der der så mange ting indblandet idag, at det kan være lidt af en jungle!

Astrid

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.