Du behøver ikke købe kogebøger

Internettet er så fyldt med madopskrifter, online-kogebøger og gratis e-bøger, at du slet ikke behøver at købe kogebøger! Så medmindre du mangler noget til at stå og pynte på hylden, så prøv dig frem med diverse tjenester.

Her kommer nogle af dem – søger du videre, vil du finde flere endnu.

Alletiders Kogebog er en netkogebog, hvor det er brugerne, der indsender de fleste madopskrifter. De bliver opdelt i funktionelle kategorier, så det er nemt at finde det, man leder efter. Udover opskrifterindeholder den oplysninger der bruges omkring madlavning.
Du kan oprette dig som bruger og dermed gemme dine favoritopskrifter i online-kogebog, så du nemt finder dem igen. Det hele er gratis.
Du finder den på http://www.dk-kogebogen.dk/

Netopskrifter beskriver sig selv som “en online kogebog for hele familien”. Der er 500+ opskrifter, du gratis kan bruge – på både mad og drinks.Der kommer hele tiden flere opskrifter til.
Du finder opskrifterne på http://www.net-opskrifter.dk/

Food4you. Et onlinekatalog med masser af opskrifter. Siden har en søgefunktion, der gør det muligt at søge ud fra alle mulige kriterier. Det kan være en ingrediens, oprindelse (land), højtid, årstid – og selvfølgelig også navn. Du finder den på http://food4u.dk/

Opskrifter.dk siger om sig selv: “Opskrifter.dk formidles af  Legro gartneri A/S, som dyrker urter samt grøn salat i potter. Websitet er en service til vores kunder. Formålet med dette webside er at inspirere brugeren til at anvende Legros friske urter både til hverdag og fest, ved at sammensætte spændende, sunde og nemme opskrifter.” Du finder siden på http://www.opskrifter.dk/

Og der er masser af andre, dette er bare et par eksempler. Prøv selv at søge. Du kan også finde kogebøger med mere specialiserede opskrifter, for eksempel indisk mad eller vegetarisk mad.

Onlibri har gratis kogebøger i e-bogs-form (pdf) http://onlibri.dk/

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.