DSB Wildcard – så hurtigt tjener det sig ind

Et DSB Wildcard, som kan udstedes til unge og studerende, koster omkring 180 kroner. Og SU’ens størrelse taget i betragtning, er det jo også en slags penge. Men for de rejselystne tjener det sig lynhurtigt ind. Hvilket jeg lige har fået et dugfriskt eksempel på. Min søn skal nemlig til København om et par uger.


Vi bor i Jylland, så den slags koster jo penge, men der er kammerater derovre – og det trækker jo. Og selvom han plejer at være rigtig glad for sit Wildcard, var han idag ekstra glad for det. Han havde sparet penge – noget i retning af det, Wildcardet har kostet – hver vej.

Superbillige klapsæde-billetter med Wildcard

Han har bestilt de nye klapsæde-billetter. En normal billet ville koste 280,- hver vej. Klapsædebilletten kostede 49,- . Altså over 200 kroner sparet – hver vej. Han indrømmer blankt, at han ellers ikke ville have råd til en weekend i København, selvom der jo er gratis overnatning. En klapsædebillet – det ligger lidt i ordet, at den er knap så komfortabel. Men den er dog en siddeplads. Og kan han blive transporteret for 49,- vil have gerne finde sig i det.

Wildcard er til unge og studerende

Og det er vi mange andre, der også ville. Men ikke ikke kan få DSB Wildcard og klapsædebillet. Det er til unge og studerende – og det er naturligvis også dem, der har brug for det.  Det er ikke biletter, man kan købe spontant, der skal lidt planlægning til. Der er ikke ubegrænsede biletter, så det er med at slå til i god tid.

Men allerførst skal man have et Wildcard. Wildcardet giver også adgang til andre billige biletter – ikke kun klapsæde-biletterne. Køb dit Wildcard på dsb.dk


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.