Drømmer du om en billig feriebolig i udlandet?

Også jeg – hvem gør ikke det? Men allerede her kan jeg vel godt afsløre, at det ikke er en luksusvilla i Syd-frankrig, jeg her hentyder til. Men drømmer du om en billig feriebolig, så læs videre alligevel. De danske sommerhuse har idag priser, hvor de er helt uden for rækkevidde for mig – og mange andre for den sags skyld. Og mange føler, at ferieboliger ikke hører til i en økonomi som deres. Det, vi taler om her, er billigt. Jeg var lige ved at sige, at det er for enhver pengepung!


Men vi skal også lidt væk – et smut over sundet…

Billige sommerhuse – i Sverige!

Det udland, jeg taler om her, er vores nabo, Sverige. Og billigt er det – ingen tvivl om det. Faktisk er det muligt at købe ferieboliger i et prisleje, hvor vi (næsten) alle kan være med. Og det er ganske vist!

Det vi ikke mere kan få billigt i Danmark, kan vi åbenbart få i Sverige. Feriehuse inklusive, billige feriehuse. Artiklen som kan genoplive sommerhusdrømmen, selv for en fattigrøv, fandt jeg på dinepenge.dk: Så billige er svenske feriehuse. Og vi taler her om priser, hvor de fleste kan være med. De starter ved 45.000 kroner. Svenske kroner, vel at mærke. Og de er i øjeblikket er 1/3 mindre værd end de danske. Ikke så ringe endda!

Men det er i sagens natur ikke luksusferieboliger, vi snakker om. Men alligevel er det ferieboliger, der er anvendelige…

Ingen luksus, men masser af ferie alligevel

Husene er ikke store, der er ikke luksus af nogen art, men der er vand, el og toilet (så vidt jeg kan se på optegnelserne). Der er måske lidt kolonihavehus over det. Så kigger man uden for det traditionelle danske sommerhusmarked er der visse muligheder. Hvis komfort betyder meget på din ferie, så er du nok nærmest “uden for målgruppen”. Men, hører du til dem, der gerne vil slappe af og have et afbræk fra en travl hverdag – og komme lidt væk fra det hele – så tyg lidt på ideen. For det får man – til overmål…


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *