Byttetid og udsalgsfund

Dette er en årligt tilbagevendende ting, som mange oplever ved januarudsalget. Mange oplever nemlig det, at de ser den julegave, de fik for få dage siden, gå ned i halv pris når januarudsalget starter. Hvilket ikke er spor udsædvanligt. Det er selvfølgelig ærgerligt, men somme tider er der faktisk noget at gøre. Nogle gange vil det være muligt at få varen til den nye pris – udsalgsprisen – i stedet. Men kun hvis:

  • Du har gemt kvitteringen
  • Du har returret på varen – og overholder fristen
  • Du ikke har taget varen i brug

Få pengene tilbage – og køb igen

Så kan du få dine penge tilbage. Og købe varen påny – til nedsat pris. Så der er penge at tjene på denne manøvre! Som iøvrigt ikke kun gælder januarudsalget. Du kan tjene en ekstra skilling på denne måde. Eller få dig en ekstra julegave – alt efter, hvordan man vender det.

Nogle butikker kan finde på kun at ville udbetale det beløb, som varen er nedsat til. Men det er imod loven – butikken skal tilbagebetale det beløb, som står på bon eller kvittering. Altså det beløb, der blev betalt for varen!

Husk returretten

Dette kræver dog, at butikken fra begyndelsen giver dig en returret på varen. Returret er nemlig ikke noget som købeloven giver dig – det er butikken, der vælger at gve dig det. Men giver de returret – ja, så fanger bordet!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.