Byggemand Bob malebog – gratis

Eller næsten gratis, skulle jeg måske sige. For den koster jo naturligvis den en lille smule – idet du selv skal printe den ud. Papir + blæk er udgifterne til denne malebog. Og det er ikke nogen herregård. 500 stykker printerpapir kan man ofte købe til 20-25 kr. hvis man ser sig godt for.

Blækket til printeren koster ikke alverden, hvis du selv fylder dine blækpatroner. Så ja – næsten gratis…

Print Byggemand Bob ud og mal

For de unger, der elsker Byggemand Bob, vil dette være et hit. Du går ind på denne side med Byggemand Bob-billeder til at printe. Du klikker på det billede, du gerne vil have. Så kommer der en større version – altså i rette størrelsesforhold til en malebog. Du kan printe billedet – og det er klar til at male.

Du behøver ikke printe dem på en gang. Du kan højreklikke på dem og gemme dem på din egen computer. Så har du altid en Byggemand Bob-tegning klar, når der skal males. God fornøjelse.

Billede fra Byggemand Bob malebog

Og dette er kun en blandt mange populære figurer, di kan hente på nettet som malebog. Så der er ingen grund til at købe hele malebøger – bare print henad vejen når du har brug for det. Der er sjov til ungerne til mange, mange timer. Og det er nok efterhånden de fleste af børnenes favoritter, der kan printes fra nettet og bruges som malebøger.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.