Brugte byggematerialer sparer mange penge

Finanskrisen er over os. De tider er ovre, hvor man tog lån i friværdien og fik nyt køkken, garage eller badeværelse. Men derfor kan der jo sagtens være ting, kan skal have lavet på huset. Måske endda ting, der virkelig er magtpåliggende – og ikke i luksus-afdelingen.

Og det er ikke mere let at låne til projekterne. Til gengæld er der måske et par muligheder, der kunne gøre byggeprojektet lidt billigere?

Et billigere byggeprojekt

Skal tingene laves billigt, er der flere muligheder. Måske kender man nogen, der kan hjælpe (og som har håndværksmæssige evner..)? Eller også kan man spare penge på en anden måde – ved at købe byggematerialer brugt. Der er nemlig firmaer, der har specialiseret sig i at videresælge byggematerialer fra nedrivnings-projekter eller renovationer.

Der er meget at vælge imellem – og der er ikke tale om ting, der er ramponerede og ikke egnede til at bruge igen. Det er brugte, men kurante varer – og prisen er ofte nede på en tredjedel af det, du ville have betalt i byggemarkedet.

Mindre er heller ikke usædvanligt. Alt i alt er der mange penge at spare, hvis det ikke er et krav, at byggematerialerne er splinternye.

Vi har ikke så mange penge, som vi engang havde. Og det øger markedet for brugte ting – heldigvis. Også byggematerialer kan genbruges – kunne det være mere oplagt? Videoen her er fra sparesektionen fra jyskebank.tv og handler om et af de firmaer, der forhandler disse brugte byggematerialer.

Det er naturligvis ikke det eneste firma, der har fået denne idé. Søg efter, om der findes et lignende firma lokalt, der hvor du bor. Eller kig i Den Blå Avis – der forhandles nemlig også masser af brugte byggematerialer til langt under nyprisen. Ikke mindst sælger private nogle af de ting, de ikke skal bruge mere.

Astrid

One Comment

  1. Man kan også spare rigtig meget ved at søge på nettet.

    Vi har danmarks billigste terrassebrædder i komposit fra 199,- kr/m2

    K2KOMPOSIT.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.