Brug din tablet som Kindle

Mange af os er idag de lykkelige ejere af en tablet. iPad’en til dem, der foretrækker Apple. Og til alle os andre er der Android-tablets i et utal af fabrikater. Og de der små maskiner kan mere end man lige skulle tro. De kan bruges til både underholdning og arbejde. På min kan jeg også sagtens læse e-bøger i PDF-format. Og det er et meget brugt e-bogs-format.

Men jeg ville egentlig også gerne kunne læse Kindle-bøger. Kindle er Amazon’s e-bogs-læser og regner udgivet masser af gode, billige – endda sommetider gratis – bøger til Kindle. Nu er det sådan, at de har et bestemt format og jeg kan ikke bare hente dem uden videre. Og selvom en Kindle ikke koster mere end omkring 1000 kr. Kan jeg ikke se det formålstjenlige i at skulle købe et apparatet mere når jeg nu allerede har en tablet!

Kindle til Android eller iPad

Og det viser sig, at det behøver jeg faktisk heller ikke. Jeg kan bare omdanne min tablet til en Kindle! Ja, jeg skal vist vænne mig til at “tænke i apps”. For der findes naturligvis en app også til Kindle! Amazon

har naturligvis apps både til dem, der – som jeg – har Android og til dem, der sværger til Apple. Begge dele er fuldstændig gratis – så du kan uden omkostninger omdanne dine Tablet til en Kindle! De kan hentes på Amazon‘s hjemmeside:

Hent Kindle til Android tablets
Hent Kindle til iPad

tabletKindle til din pc?

Det er et ganske simpelt download som alle andre apps. Og så er det bare med at komme igang med Kindle-bøgerne. Allerførst skal man dog oprette en konto hos Amazon og registrere din Kindle. Oprettelse af Amazon-kontoen er gratis og indebærer ingen købetvang. Og har du slet ingen tablet og vil du gerne læse Kindle-bøger alligevel,er der en mulighed mere. Du kan nemlig; også installere Kindle på din computer. Igen er det bare en lille applikation – altså et lille program – man skal installere på sin computer.

Astrid

One Comment

  1. Ja, du har ret – alt muligt kan omdannes til en kindle. Men en tablet stinker sammenlignet med en kindle med digital ink, når det kommer til læsbarhed. Og udendørs i solskin er både min Galaxy og min iPad glimrende som spejle, men umulige at læste på. Min kindle er bare glimrende i direkte sol.

    vh
    Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.