Brug biblioteket!

Elsker du at læse? Det kan være en dyr hobby, hvis du skal købe bøgerne. Men det behøver ikke være dyrt, at være en læsehest! Det behøver faktisk ikke koste en krone! Du behøver nemlig ikke eje bøgerne af den grund! Folkebibliotekerne eksisterer jo i bedste velgående. Du skal bare bevæge dig derhen.

Find bogen på nettet

Bibliotekerne er fuldt med tiden – og har absolut gjort livet nemmere for dig, der elsker at læse. I dag er der oven i købet mulighed for at bruge nettet til at undersøge, hvilke bøger, dit bibliotek har, om de er hjemme til udlån. Og  du kan evt. reservere det, du gerne vil læse. Når bogen er hjemme på biblioteket og klar til dig, får du en e-mail.

Biblioteket er mere end bøger

Bøger er iøvrigt ikke det eneste, du kan låne på biblioteket. Du kan også låne musik-cd’er. Eller DVD’ er med film. Eller hvad med tidsskrifter eller fagblade? Også det kan du låne på biblioteket. De større biblioteker er der desuden en læsesal, hvor du kan læse de  helt aktuelle aviser, blade og tidsskrifter. Biblioteket er faktisk et ganske godt tilbud – bedre end de fleste er klar over.

Billigt at være læsehest

Selvom du ikke har råd til at anskaffe dig bøgerne, kan du sagtens få noget at læse. Der røg så den undskyldning. Hvis du ikke allerede har et, kan du jo starte med at få udstedt et lånerkort. Og lige kigge dig lidt omkring på biblioteket. Man snakker så meget om, at bøger er dyre, men husk lige på, at de fleste bøger behøver du slet ikke at eje!

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.