Boligbytte med Homeexchange

Boligbytte er en ferieform, der vinder mere og mere frem. Internettet har nemlig gjort det væsentligt nemmere at bytte bolig med vildtfremmede mennesker på den anden side af kloden. For ikke forfærdeligt mange år siden, ville det være blevet regnet for letsindigt. Men ikke idag – for Internettet har gjort verden meget mindre.

Og når man bytter bolig er man med i et netværk med en masse andre mennesker, der vil det samme. Og det er ikke mere så anonymt. De fremmede mennesker er op en eller anden måde slet ikke så fremmede mere. De er meldt ind i samme klub, deres – og ens egne – boligbyt bliver vurderet. Og man kan sagtens kommunikere med dem.

Boligbytte – bare byt løs

Homeexchange.com er et af de større, verdensomspændende netværk, man kan benytte sig af, hvis man vil ud at se verden på denne lidt anderledes måde. De kan bryste sig af at have mere end 45,000 indmeldte i 154 lande verden over. Det giver et væld af valgmuligheder for alle. Og det vidner også om, at boligbytning er mere udbredt end mange regner med.

For det er en fantastisk mulighed. Du sparer masser af penge på indkvartering – tænk blot på, hvor dyrt det er at leje hotelværelser eller ferieboliger! Men det er ikke den eneste fordel ved boligbytte. Man får nemlig også muligheden for at se et land med andre øjne end turistens. For her bor du lokalt – blandt lokale. Og du får sikkert også en del gode tips fra din værtsfamilie!

Det er ikke gratis at være medlem her. Du skal betale noget, der ligner 50 kr. Om måneden i kontingent. Det er 600 kr. årligt. Og det er faktisk ikke ret meget taget i betragtning de muligheder, det giver dig. Det er ikke m meget hotelværelse eller feriebolig man får for 600 kr., vel? Gå selv ind og kig på den danske del af netværket, der hedder boligbyt.com.

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.