Billigt ukrudtsmiddel

Round Up er dyrt og i øvrigt ikke særligt godt for naturen – som de fleste sikkert ved. Før du tager skridtet fuldt ud og overgiver dig til Round Up’s lyksaligheder, så prøv lige dette råd. Få fjernet dit genstridige ukrudt med dette billige alternativ. Der er nemlig alternativer. Og de er endda lavet af billige ingredienser. Ingredienser, der er meget bedre for miljøet.

Sådan laver du dit ukrudtsmiddel

Ingredienserne til dette ukrudtsmiddel er ting, du allerede har i huset. Det er ganske almindelige, dagligdags husholdningsting – endda af den mere ugiftige slags. Du behøver sikkert ikke engang gå ud og købe det. Prøv denne mulighed og se, om det måske kan få has på dit ukrudt? Blandingen, som du selv kan lave, består af noget, som de fleste af os altid har i huset:

  • 4 l. vand
  • 1 l. eddike
  • 500 g salt

Godt ukrudtsmiddel til store arealer

Og så har du dit ukrudtsmiddel! Prøv det i mindste af før du når til Round-up-stadiet – det er særdeles velegnet stil større arealer, der skal holdes fri for ukrudt, for eksempel gårdspladser. Eller til arealer med fliser, hvor ukrudtet “kigger op” mellem fliserne. Her er det perfekt – og kan i mange tilfælde spare dig for at skulle ligge og rode nede mellem fliserne for at fjerne ukrudt.

Bekæmp ukrudt mellem fliser
Du kan bekæmpe ukrudt mellem fliser med et billigt, hjemmelavet ukrudtsmiddel. Billede af Samson Jay fra Pixabay

Astrid

One Comment

  1. Super fif!! Kan man mon bruge det i en ligusterhæk hvor der er sindsyg meget ukrudt konstant?? Eller vil det slå den ihjel?? Nogen der ved det??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.