Billigt lærred til din projektor

Projektorer er efterhånden ned i en overkommelig pris. Men er det muligt at finde et lærred, der er til at betale sig fra? Der er ingen grund til at investere i dyre lærreder til din projektor.  Her kom “Rabatten” til undsætning – de har nemlig fundet frem til et projektorlærred til en ganske anden pris ens de fleste er vant til.


Grunden til at man ikke ser det indgå i prissammenligninger er, at det slet ikke er et projektorlærred oprindeligt. Det er beregnet til noget ganske andet – men ikke ringere af den grund.

Et rullegardin som projektorlærred?

Nemlig! Glem de dyre lærreder, gå i stedet i IKEA og køb et hvidt mørklægnings-rullegardin fra, så er du klar til at se film på storskærm. Skulle kvaliteten være en lille anelse dårligere, vil det fuldt opvejes af prisen. 229,- for et lærred/rullegardin.

Hvor meget mon et projektorlærred koster? Jeg ved det ikke, men jeg er sikker på, at det er betydeligt mere..

Anbefales på Hifi forum

Rullegardinet hedder iøvrigt Tupplur og forhandles af IKEA.
Anbefales blandt andet på Hifi4All forum


Astrid

2 Comments

  1. Er i sikre på det IKEA lærred skulle være bedre end et rigtigt filmlærred? Det er ikke hvad de anbefaler på feks recordere.dk

    • Hej,

      Jeg tror ikke nødvendigvis, at det er bedre. Rullegardinet er ment som et godt alternativ til en billig penge til hjemmbiografen. Rabatten på DR1 har omtalt det – du kan evt. læse bedømmelsen der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.