Billigt printerblæk – gør det selv selv

Blækpatroner til printeren kan blive en bekostelig affære – især for dem, der printer meget. Hvilket efterhånden er ret almindeligt. Der er flere måder, hvorpå man kan holde udgifterne til blæk nede. Som de fleste ved, kan man købe billige uoriginale patroner, der stadig giver en god udskriftskvalitet.

Men der er flere – og langt billigere – måder at få sit printerblæk på! Du kan slet og ret fylde patronerne op selv. Og det er slet ikke så svært, som mange går og tror. Og det er superbillige print, du får på denne måde!

Billig, billigere – og billigste blæk

Du kan købe refill-sæt, hvor  du selv fylder dine blækpatroner. Det er et sæt med blæk  til en eller 2 påfyldninger + anvisning. Det er stadig billigere, men ikke det allerbilligste.

Man kan nemlig gå ind at købe blæk i større mængder, for eksempel i Bog og Ide. Eller du kan finde det på nettet. Det virker umiddelbart dyrt, når man køber det, men hvis man tænker sig om, og regner lidt på det, er det rent faktisk billigt. For den flaske, man køber “i dyre domme”, varer nemlig meget længe. Man bruger nemlig ikke ret meget blæk ad gangen.

For 10 kroner blæk?

Jeg købte en flaske sort blæk for 250 kr. Den har foreløbig holdt til over 20 påfyldninger – og den er ikke tom endnu. Jeg gætter på, at en påfyldning har stået mig i 8-10 kr. Og det er jo ingenting i forhold til, hvad en blækpatroner koster.  Og det er heller ikke svært at fylde patronerne selv – når man først lige har prøvet det en gang. Som med alt muligt andet.

 

Printerpatroner kan man selv genopfylde

Genopfyld selv dine printerpatroner – det er markant billigere end at købe nye

Der er som udgangspunkt to muligheder, når man køber printerblæk “flydende” i flasker. Enten bestiller man et sæt (søg på nettet), dette er helt komplet. Eller man køber en større flaske, ofte uden “værktøj” – ved de printere, jeg har haft, har det dog vist sig, at det eneste værktøj, der har været nødvendigt for at fylde blæk på patronen, var en kanyle. Den slags kan man købe på apoteket for nogle få kroner.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.