Billigt indpakningspapir – især til store pakker

Selvom julen lige er overstået, vil jeg lige tage denne her med. Gaver er jo ikke kun til jul. Mange har besvær med at pakke store gaver ind. Hvem har ikke prøvet at stå der og skulle pakke en stor kasse ind? Man er sommetider ude for at bruge 2-3 ruller papir – uden det af den grund bliver kønt. Og det går nemt i stykker alligevel. Og det bliver alligevel flået af kort efter alligevel! Det sidste kan jeg ikke gøre noget ved, men det med de store pakker er en ganske anden sag!

Oversize gavepapir

Har du også problemer med at pakke store gaver ind? Pak ind i papirdug i stedet. Papir-engangsduge er som skabt til indpakning af store gaver. Og kigger du må kvadratmeterprisen, vil du sikkert opdage, at dette er noget yderst billigt indpakningspapir. Måske endda ikke kun til store pakker?

Der er måske ikke det samme udvalg, men man ser det ofte i dekorative mønstre, der er velegnede til at pakke ind i. Kig i supermarkederne efter papirsdug næste gang, du skal pakke noget stort ind. Og kig efter papirjuleduge op til jul. Der er til rigtig mange pakker i sådan en!

Papirdugen har dimensioner, der kan klare de fleste gaver. Dertil kommer, at det er ret solidt.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.