Billigt i København?

“Alting er dyrere i København!” hører man ikke så sjældent folk sige. Og måske er der noget om snakken. Men der er faktisk muligheder for at få en billige københavnertur alligevel. Der er ingen grund til, at det skal afholde os herovre i det mørke Jylland – eller andre steder i landet – fra at besøge hovedstaden.


Men, man skal vide, hvordan man går frem. Ikke bare rejse til København – og så se, hvad der sker.

Den billige københavnertur

For dem, der ikke har råd – eller bare ikke har tænkt sig at betale kassen, bare fordi de skal til hovedstaden – kommer her noget, der kan få priserne ned. Faktisk er det visitcopenhagen.dk, der har en sektion, der hedder “København for fattigrøve”. Her er der fyldt med tips til, hvordan du finder de billige aktiviteter, den billige transport og den billige overnatning.

Der er flere ting, man skal tage med ind i overvejelser, hvis man vil besøge København uden at blive lænset. Uanset om man regner sig for fattigrøv – eller bare prisbevidst.

København - rejs billigt til København

Skal københavnerturen være billig?

De billige hoteller

– alternativt hostels/vandrerhjem – i København.

For dem, der rynker på næsen af det med vandrerhjemmene, skal jeg lige indskyde, at der ikke kun er tale om at bo i køjeseng med 15 andre. Mange vandrerhjem har idag også familieværelser – en slags spartanske hotelværelser. Med egen nøgle!

Gratis eller billige aktiviteter i København.

For eksempel er der masser af museer, du kan gå på ganske gratis. Eller museer, der har gratis-dage. Desuden en række andre gratis aktiviteter i hele København. Læs desuden om gratis aktiviteter for hele familien – der er nemlig også noget i København. Det er en guide specielt for børnefamilierne, hvor man har fundet gratis aktiviteter. Ikke kun i København – men også i København. Og der er masser af inspiration at hente. En børnefamilie på besøg i København kan nemt komme til at betale kassen – hvis man ikke ser sig godt for.

Billig transport i København og omegn

Også her har man en flere muligheder. Bycyklerne er en af dem. De er gratis at bruge. Og det er til at have med at gøre – hvis man ellers lige ved, hvor de er? Desuden er der mulighed for at køre gratis med S-toget. Dette er kun om søndagen – men hvorfor ikke benytte sig af det alligevel? Der er også nævnt muligheder for billig sightseeing med busser eller båd.

Desuden kan man købe et såkaldt 0plevelseskort, der hedder CPHCARD. Kortet giver dig fri transport og adgang til omkring 60 seværdigheder ganske gratis.

Billige restauranter

Man kan naturligvis altid spise billigt. Men hvor spiser man også godt? Også her kommer der et par tip. Dette er dog i form af restauranter. Hvis man spiser på denne måde hver dag, synes jeg dog ikke helt det man forstår ved lavbudget. Mon ikke man kunne slippe lidt billigere?

Visitcopenhagen

Vil du gerne til København, men har ikke rigtigt råd. Så kig ind på Visitcopenhagen – og se, om ikke der er noget, der kunne hjælpe med at nedbringe omkostningerne?

Københavnerturen kan blive endnu billigere

Jeg skal dog lige sige, at der sagtens kan skæres endnu længere ind til benet. For selv dette, er det ikke alle, der har råd til! Men prøv i stedet at supplere med Rabattens tips til den virkelig billige københavnertur.

Vi du se København virkelig billigt, er dette et must. Se, hvordan du kan overnatte endnu billigere, spise til spotpris – og i øvrigt også finde transporten til København billigt. Rabatten om billige oplevelser i København. Desuden er der et link til den udsendelse, hvor disse tips kommer fra.


Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.