Billigt i København – en guide

Herovre i det mørke Jylland hører vi så meget om, hvor dyrt alting er i hovedstaden. Det er sikkert rigtigt på en måde – og forkert på en anden. Hvis man skal til København, kan man ganske givet slippe langt billigere end rygtet vil vide. København bliver også regnet for at være en af verdens dyreste byer at være turist i. Det gælder overnatninger, restauranter, transport eller fødevarer – den danske hovedstad tager ofte førsteprisen når det gælder prisniveau. Men det er specielt turister, der kommer til at betale kassen for Københavnerturen. Medmindre de har “insiderviden”, naturligvis.

Jeg har tidligere skrevet om “København for fattigrøve” – en side under “Alt om København” – AOK.dk. Men de er naturligvis ikke de eneste, der beskæftiger sig med, hvor alt det billige i København er. Siden, jeg her har fundet, hedder billigkbh.dk – ganske enkelt. Også her er det tips og ideer for fattigrøvene – eller dem, der bare ikke gider betale kassen på Københavnerturen. “Indfødte´” kunne sikkert også have glæde af siden, der da også er baseret på lokal viden om, hvad der sker i “det billige København.

København – på den billige måde

Siden kan løbende bruges som en guide til, hvad du kan foretage dig i København uden at blive flået. De ting, er omtales ligger et eller andet sted mellem “gratis” og “billigt” – der hvor vi alle sammen kan være med. En stor del af det, er det, man aldrig opdager, hvis man følger de normale turistkanaler. Det kunne for eksempel være:

Det er København – det er billigt

Og naturligvis også flere ting! Jo, København er da en dyr by – men kun hvis man ikke ser dig for. Brug derfor siden til at finde frem til de oplevelser og aktiviteter, der passer til dig – og din pengepung. Hvis man tager det fra den rigtige vinkel, bliver det ikke så dyrt endda. Lær Københavns billige side at kende. Og gør det før du tager afsted. Det er nemmere at planlægge hjemmefra.  Det er vigtigt at researche lidt – ellers risikerer man, at alt bliver dyrere end beregnet. Og man har samtidig muligheden for at undgå de værste turistfælder.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.