Billigt dyrefoder i Tyskland

Synes du, at foderet til din hund eller kat er alt for dyrt? Så har du muligvis ret – dyrefoderet er dyrere end godt er. Og det er ikke kun et spørgsmål om at “kvalitet koster”!

Tager du til Tyskland, ser du et ganske andet billede. Faktisk kan du spare masser af penge, hvis du er parat til at hente dyrefoderet i Tyskland!

Dyrefoder til tyske priser

Det er ganske vist – og det er påvist. 24timer har lavet en undersøgelse af priserne. Her sammenligner man Bilka-priser med tyske priser. Og forskellen er til at få øje på. Politiken.dk/tjek viser os et priseksempel på det populære Pedigree Pal i Spar tusinder på at købe dyrefoder i Tyskland.

“Sådan en sæk koster 259,95 kroner i Bilka. Det bliver til i alt 3.119 kroner på et år. Prisen varierer ikke meget i de øvrige danske dagligvarekæder. Men køber man præcis samme Pedigree-variant syd for grænsen, hos kæden Real, er stykprisen – også her uden at være på tilbud – 148,95 kroner svarende til 1.786,80 kroner for et årsforbrug. Besparelsen ved at købe sækken i Tyskland er således 1.332,60 kroner, for i Danmark er den 75 procent dyrere.”

Hundefoder til vovse - det er billigere i Tyskland

Du kan fodre din hund meget billigere hvis du køber foder i Tyskland

Spar endnu mere

Så der er al mulig grund til at være skeptisk  overfor de danske priser på dyremad. Og der er faktisk endnu mere at spare hvis man vælger at fodre dyrene med ikke-mærkevarer. Så køber du den slags til din hund, er fordelen ved at handle dyrefoder i det tyske endnu større.

Og der er god mulighed for at udnytte de billige tyske priser her. Holdbarheden på dyrefoder er nemlig så lang, at du fint kan købe godt ind. Man kan undre sig over den store prisforskel, der ikke kun kan forklares af den høje danske moms og eventuelle punktafgifter. Det er nok også et spørgsmål om, at den tyske prisdannelse fungerer anderledes end den danske. Men ikke desto mindre, kan man som dyreejer spare mange penge. Og læs selv artiklen, jeg refererer til: Spar tusinder på at købe dyrefoder i Tyskland.

Astrid

2 Comments

  1. Det er korrekt at det er noget billigere at købe hundefoder i tyskland, men du skal købe ret store mængder før det kan svare sig. For du skal tillægge købet udgifter til fragt og levering.

  2. Lars: Fragt og levering ?? Enhver dansker med respekt for sig selv og sin pengepung er alligevel nede og hente alt andet og da hundemad kan holde en rum tid, så er det sku bare med at få fyldt traileren op.

    Køber selv min. 10*15kg sække og 20 kasse Dentastiks (Pedigree), til mine to store hunde og ved at gøre dette spare jeg alene på foder en 3-4000 kr. Dertil kommer besparelsen på alt det andet.

    Vi køre derned 2 gange om året = 1000 kr ialt for “fragt” og fastfood.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.