Trendsales: Billigt, brugt mærkevaretøj

Mærkevaretøj kan godt være dyrt. Men der er en billigere løsning – du kan købe det brugt. Når jeg siger brugt, mener jeg ikke laset gammelt tøj, men netop gedigent, let brugt tøj. Og der er masser af mærkevaretøj som ikke bliver brugt mere end at det kan sælges videre. Dette er en fordel for køber såvel som sælger.

Genbrug af luksus- og mærkevaretøj

Lækkert tøj og tøj af god kvalitet er ikke noget, der bare slides op. Men vi er som forbrugere vant til at skifte ud tit. Og vi er vant til hele tiden at skulle have nyt. Her er genbrug af luksus- og mærkevaretøj nok noget af det mest oplagte. For det der med det “nye tøj” kan man godt se lidt i overført betydning. Det behøver måske ikke være splinternyt for at være nyt for dig?

Trendsales – billigt brugt mærkevaretøj

Her kan du bruge Trendsales, som kalder sig selv “Danmarks største modebazar med køb, salg og bytte af mærketøj og designervarer til dig som elsker mode og shopping”.

Trendsales er kontaktformidler mellem private købere og sælgere, du kan finde alt mellem himmel og jord – mærketøj, accessories, designermøbler, børnetøj, computere, mobiltelefoner mv. 

Varerne, der sælges på Trendsales  er fortrinsvis second-hand, men nye og ubrugte mærkevarer forekommer også.  Ikke mindst bliver fejlkøb også solgt videre af denne vej. Så der er rige muligheder for den, der gerne vil have mærkevarer, men ikke har lyst eller råd til at betale den fulde pris.

Og på denne måde kan du – også selv om du mest er til secondhand – nemt shoppe på nettet. Og spare penge samtidigt – med Trendsales

Sælg selv dit brugte tøj på Trendsales.

Og når du så er ved det, kan det jo være, du selv har noget at sælge. Tøj, der er blevet for småt, fejlkøb – eller bare noget, du ikke gider se på mere. Det kan der jo godt være andre, der er interesseret i.

Det gør i hvert fald ingen gavn bare ved at blive hængende i skabet!

TRENDSALES – Danmarks største online tøjbazar – Klik her

Astrid

One Comment

  1. På siden http://www.nowmii.com kan du sælge dit tøj meget nemt – du skal intet selv gøre.

    Du udfylder på nettet, hvad du ønsker at sælge og så modtager du frankeret emballage i din postkasse – herefter pakker du blot dit tøj ned i emballagen og afleverer pakken i døgnposten – nowmii sørger så for at tage billeder af dit tøj, lave beskrivelse af tøjet og sætte det til salg på deres side. herefter skal du blot afvente at tøjet bliver solgt og pengene går ind på din konto…

    Så bliver det ikke meget nemmere og samtidig får man den gode samvittighed med i købet. Tilslut dig “Klædeskabsøkologer” og sælg dit tøj via nowmii.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.