Billigt alternativ til hårbalsam

Bruger du masser af penge på hårbalsam? Måske endda den dyre slags? Ja, her kommer et noget billigere alternativ, som du kan bruge. I stedet for at bruge masser af penge på dyr hårbalsam, kan du simpelthen bruge skyllemiddel i stedet. Det virker lige så godt. Det forebygger nemlig også statisk elektricitet, og det gør håret nemt at rede igennem og efterlader det velduftende og blødt!

Brug skyllemiddel som alternativ til hårbalsam
Skyllemiddel. Skulle du mangle en hårbalsam, kan du sagtens bruge skyllemiddel. Billede af 200 Degrees fra Pixabay

 

Skyllemiddel i stedet for hårbalsam

Du skal kun bare tage en sjat og fordele det i håret. Skyllemiddel er dog mere tyndflydende end hårbalsam – og det skal man lige vænne sig til. Ellers har det ofte den effekt, vi kan lide. Nemlig at håret bliver lettere at rede ud – og dufter godt. Du skal naturligvis finde skyllemiddel med en duft, du godt kan lide.

Første gang, jeg opdagede denne effekt var som barn, hvor jeg boede på landet – og hårbalsam var altså ikke noget, man brugte penge på. Men skyllemiddel, derimod? Så det prøvede jeg – det hjalp mig med at få mit – ellers ret filtrede – hår redt ud.

Eddike i stedet for hårbalsam?

Ja, det har man faktisk brugt før i tiden. Det giver ganske vist ikke den duft, du kender fra skyllemiddel og hårbalsam. Men det har den effekt, at håret bliver lettere at rede ud. Så skal du finde noget i en snæver vending, der kan bruges til at efterbehandle dit hår – så kig i køkkenskabet, om ikke, der skulle være lidt eddike. Jeg skal lige understrege, at håret ikke mere lugter af eddike, når du har skyllet det ud.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.