Billigere udskrivning

I denne, edb’ens tidsalder, har vi måttet sande at der går masser af penge til både det ene og det andet, der har med computerne at gøre. Visionen om “det papirløse samfund” bliver der trukket på smilebåndet af – vi printer mere end nogensinde. Der går mere papir og blæk end nogensinde gennem de danske husstande. Og det kan blive lidt af en udskrivning….

Men der er en del ting, vi kan gøre for at mindske printerudgifterne…

Vi kan spare på printerudgifterne…

Lidt omtanke + og et par tips og tricks, kan reducere regningen betydeligt:

  • Tænk dig om før du printer: Er du helt sikker på, at det er noget, du behøver at have i papirform? Der er masser af ting, vi sagtens kunne nøjes med at gemme på computeren – og så printe, hvis vi fik brug for dem.
  • Behøver det printes i farve? I mange tilfælde er svaret nej – sort/hvid udskrift er meget billigere end farver. Du kan ændre det for det enkelte print, men du kan også ændre dine udskrifts-indstillinger i kontrolpanelet, så du har sort/hvidt som standard.
  • Hvis du kan printe i duplex, altså på begge sider af papiret, kan du nøjes med kun at bruge halvt så meget papir. Til almindelige udskrifter er der desuden heller ingen grund til ikke at holde sig til det helt billige kopipapir¨.
  • Hold godt øje med prisen på blækpatronerne. Originale er dyre, uoriginale meget billigere. Der er som regel intet i vejen med de uoriginale. Er du tvivlende, så lade det komme en på en prøve. Søg efter blækpatroner til din printer vha.  Google – du vil sikkert få et utal af resultater fra forhandlere af blækpatroner, både originale og uoriginale. Vælg selv hvor billigt det skal være.

Og husk også:

  • Fyld selv nyt blæk i dine patroner. For manges vedkommende kan det lade sig gøre, uden de store problemer. Du kan starte med et refill-kit og derefter nøjes med kun at købe blæk. Har du ikke mod på det, så find et sted, hvor du kan få dem opfyldt mod betaling. Lidt dyrere, men stadig langt billigere end at skulle købe nye. Også her kan du med fordel søge på Google.
  • Print jævnligt, så det ikke lykkes blækpatronerne at tørre ud. Så er de nemlig svære at genopfylde – eller i det hele taget at få dem til at virke igen.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.