Billigere tandlæge – find en tandlæge i udlandet

Tandlægebehandling i Danmark er ikke billigt – det ved de fleste. Ligesom de sikkert også er klar over, at selv de nærmeste nabolande er noget billigere at få lavet tandlægebehandlinger i. Det kunne være Sverige eller Tyskland, som er noget billigere – eller måske Polen, som er markant billigere. Her kan man ofte få tandlægebehandlingen til halv pris. Og i Ungarn eller Tyrkiet kan du komme endnu længere ned i pris. Men tør vi? Se på Avmintand.dk, hvor lave tandlægepriser, der er i de respektive lande.

Tandlæge i udlandet – er det sikkert?

Vi regner det ofte “sikkert” at gå til en dansk tandlæge – og er muligvis en smule bange for at vælge en i udlandet. Der er en række spørgsmål, vi stiller os selv:

 • Er de udenlandske tandlæger ligeså godt uddannede som danske tandlæge?
 • Hvad med sproget? Hvad hvis de kun taler gebrokkent engelsk? Kan der evt. skaffes en tolk?
 • Hvordan kan jeg vide, at jeg ikke er havnet hos en eller anden klamphugger?
 • Kan jeg få tilskud til tandlægebehandling, som foretages i udlandet, fra sygesikringen?
 • Kan jeg få tilskud til tandlægebehandlingen fra sygesikringen Danmark?
 • Nogle af dem kan du måske få besvaret på avmintand.dk

Sådan opstod avmintand.dk

Stifter af AvMinTand, Asger Mønster Frydkjær fortæller på hjemmesiden:

“Ideen til AvMinTand opstod da min tandlæge fortalte, at den behandling jeg havde brug for ville koste ca. 10.000 kr. Da jeg syntes, det var mange penge, og da jeg havde hørt det var billigere i Sverige, spurgte jeg tandlægen, om han var til at handle med – man er vel Vendelbo. Tandlægen sagde, at min behandling ville være dyrere i Sverige.Det viste sig dog ikke at være sandt – faktisk slap jeg med under det halve hos Peter Kofron i Göteborg. Han blev senere den første tandlæge på AvMinTand.”

Og der er sket meget siden da. Avmintand.dk anmelder nu masser af klinikker i mange lande. Man kan læse om klinikkerne og få svar på mange af sine spørgsmål. Du kan få brugernes anmeldelser af klinikkerne og du kan få en masse at vide om tilskud til tandlægebehandling.

Billig tandlæge i udlandet

 

Jo, det er billigere at få tandlægebehandlinger i udlandet. Det er naturligvis noget, man mest skal overveje ved de større og mere kostbare behandlinger. Ikke almindelige eftersyn og småhuller. Der er jo naturligvis visse omkostninger forbundet med denne form for tandlægebesøg.

Der kan naturligvis ikke gives garantier, men du kan få en masse at vide, der kan være dig til nytte hvis du overvejer tandlægebehandling i udlandet. Og du kan få at vide, hvordan du kan blive indkvarteret mens behandlingen står på. Samt mange andre oplysninger, som jeg ikke vil opremse her, men som kunne være til stor nytte for den, der overvejer at finde sig en billig tandlæge i udlandet. Det skal lige understreges, at det er gratis at benytte avmintand.dk.

Udover det skal det understreges, at man i behandling såvel som forundersøgelse skal føle sig i trygge hænder. Sund fornuft er vigtigt, stil altid de spørgsmål, du har. Pas ligeledes på sprogbarrierer, dårlig kommunikation må ikke accepteres.

Astrid

One Comment

 1. Billig tandlæge

  Billig tandlæge kan du sagtens finde herhjemme. Desuden er du ikke sikret god kvalitet i udlandet.

  Skal du have foretaget større indgreb hos din tandlæge og derfor gerne vil have både billig tandlæge og god kvalitet på en og samme tid, så kan du finde lave priser hos fx. Strandvejens Tandklinik i Greve.

  Grevetand.dk tilbyder Danmarks nok laveste priser og det er både på implantater og kroner til tænderne. Du behøver altså ikke drage udenlands for at få dig en billig tandlæge, men kan trygt og roligt blive herhjemme, hvor kvaliteten også er helt i top.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.