Billigere fitness – discount fitness

Fitnessabonnementet er ikke billigt – vi snakker ofte om adskillige hundrede kroner om måneden. Hvor dyrt, man synes det er, afhænger til dels af ens økonomi – og så også, hvor god man er til at udnytte det. I øjeblikket er der ikke meget at få til et månedlig abonnement på 250 kr. Og 400 kr. er ikke usædvanligt.

Men måske har vi slet ikke brug for alt det, der findes i fitnesscenteret? Eller måske er der faciliteter, vi udmærket kunne leve uden? Det er ikke alle, der bruger sauna, spabad eller dambad – eller hvad der nu måtte findes af ekstra faciliteter, der ikke direkte er en betingelse for træningen?

Nyt koncept – fitness som discount

Det er en ny  fitnesskæde, der bærer navnet  Fresh Fitness, der er kommet ind på det danske marked. Det er et discountkoncept  – altså den skrabede udgave af et fitnesscenter. Jeg skal lige huske at indskyde, at på Fresh Fitness – indtil videre – kun findes i Hovedstadsregionen. Nærmere bestemt hvor, kan du se på Fresh Fitness hjemmeside.

Og dette afspejler sig absolut i prisen for træning hos Fresh Fitness. Vil du have et fuldtidsmedlemsskab slipper du med 129 kroner – altså cirka det halve af, hvad du skulle betale hos den billigste konkurrent på fitnessmarkedet.

Det får du ikke med hos Fresh Fitness

Det ligger lidt i kortene, at noget må være sparet væk. Og det er jo også hele ideen med af lave fitness som discountkoncept. Så her er nogle af de ting, du ikke får. Eller skal betale ekstra for:

 • Hvis du vil have holdundervisning med live-instruktør, skal du betale for. Ellers får du instruktionen på storskærm som video.
 • Følgende ting kan du ikke få hos Fresh Fitness: sauna, spabad, børnepasning og dampbad.
 • Der er intet loungeområde – ligesom der heller ikke er gratis frugt ol.
 • Hvis du vil have bad i fitnesscenteret, skal du betale 3 kr. for det.

Læs mere om Fresh Fitness i Politiken.dk/tjek.

Bruger du ikke – eller har du ikke brug for – disse faciliteter, kan du slippe med 129 kr. om måneden. Se mere på freshfitness.dk. Bør du ikke i hovedstadsregionen, må du lede andre steder. Læs mere i indlægget:Find dit motionscenter. Her kommer en guide til at finde et billigt motionscenter. Eller spar alle pengene – og dyrk fitness i det fri. Husk: det er ikke motionen, der koster penge – det er alt udstyret og faciliteterne!

Astrid

One Comment

 1. Hej,

  Som studerende finder jeg det vanskeligt at finde træningscentre, der tilgodeser mine økonomiske behov. Jeg har selv været kunde hos Fittness World, men det blev desværre for dyrt i længden.
  Nu løber jeg og træner lidt med vægte hjemme hos mig selv, men til vinter kunne det være lækkert med et billigt træningscenter her i Aarhus – til alle dem, som ikke behøver spabad, men bare ordenlige træningsmaskiner.
  Linket, som jeg har vedhæftet, er til en rigtig behjælpelig kosttilskuds-hjemmeside, hvor jeg flere gange har fundet viden/råd vedrørende min træning.

  /Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.