Billigere bilkørsel?

Er bilen blevet en vel stor post på budgettet, kan man blive nødt til at skille sig af med den. Men kan man ikke undvære den, kunne det være en ide, at se nærmere på bilbudgettet. Hvis det viser sig, at man faktisk kan undvære bil, vil man for alver blive klar over, hvor mange penge “bæstet” egentlig sluger. Men der er også den mulighed, at man holder sine biludgifter på et minimum.

Der er et par muligheder, der bør overvejes, hvis man vil nedsætte udgifterne. Ikke alle lige populære, måske. Men hvis det nu handler om, hvorvidt man har råd til bilen eller ej?

Sådan får du færre udgifter til bilen

  1. Kør lidt mindre! Mange af os kører “overflødige” ture. Det kan være muligt at nedsætte sit kørselsforbrug – uden at lide afsavn. Læs mere på Spar på benzinen – kør lidt mindre
  2. Overvej at tage cyklen til småturene – Spar penge på transport – tag cyklen frem!
  3. Find ud af hvordan du får din benzin billigt. Læs mere: Find den billigste benzin
  4. Overvej, om du hører til dem, hvis kørestil er for dyr. Der er faktisk penge at spare, hvis man er bevidst om, hvordan man skal køre, for at bruge mindst mulig benzin. Læs mere: Benzin – for dyr til at “køre som et svin”
  5. Tjen penge på bilen. Du kan rent faktisk tjene penge ved at køre med reklamer på bilen. Læs mere Sponsorcar: Tjen penge på din bil

Reducer bilomkostningerne

Nej, det er ikke en mirakelkur! Men det er en række tiltag, som vi alle kunne lade blive en del af vores hverdag – måske for at have råd til bilen?

Man kan måske godt synes, at de enkelte tiltag ikke giver udbytte nok, til at det kan betale sig. Men hvis man nu lægger det hele sammen, kunne man meget vel nå frem til et beløb, der gør, at det er umagen værd. Og så kan man jo også komme frem til, at bilen reelt er for dyr – det er ikke nogen billig fornøjelse. En ting er at have råd til at anskaffe en bil. Noget ganske andet er de omkostninger, der er forbundet med at køre i bilen.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.