Billige rejser på TV2 tekst-tv

Hvis du skal rejse rigtig billigt, kan det være en god ide at se tiden an og følge prisudviklingen. Jo tættere du kommer på afrejsetidspunktet, jo billigere bliver det som oftest. Det er et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Rammer du det rigtige tidspunkt – og er du ikke alt for krævende – så kan du ofte rejse til en brøkdel af prisen.

Det handler om at have fingeren på pulsen, og du kan virkelig spare penge på ferierejsen! Det er ofte laste-minute rejser i ordets egentlige forstand.

Tjek rejsen på tekst-tv

Der findes mange steder, hvor du kan checke rejsepriser. Men skal du følge med i sidste øjebliks-rejserne, kan det være en god ide, at følge med på TV2 tekst-tv. Her får du de friskeste tilbud, de rejser, hvor man skal afsted inden for 1-2 døgn, kan meget let gå ned i en brøkdel af prisen.

Der er virkelig besparelser at hente, hvis man kan rejse med kort varsel – og ikke er alt for kræsen med, hvilket rejsemål og hvilken indkvartering, man vil have. Det er til lav pris,  men det er naturligvis de rejser, der er tilbage. Det er vilkårene for last minute. Prisen er til gengæld uovertruffen.

 Kan du rejse med det samme?

Vi har prøvet at pakke kufferten før vi vidste, hvor vi skulle hen! Så snart rejsen var fundet, var det ud af døren – stort set. Det har vi gjort flere gange. Rejseprisen var så omkring 1000 kr. pro persona for en pakkerejse. Rejserne blev fundet på TV2 tekst-tv og blev bestilt over nettet.

TV2 tekst-tv har rejsesider fra side 500-550. Du kan selvfølgelig se tekst-tv på dit fjernsyn, men ofte er det både lettere og hurtigere at se det over Internettet. Du kan klikke ind på TV2 tekst-tv – her har du tekst-tv med nøjagtigt det samme, som du kender fra fjernsynet.

Skal du følge med løbende, er det en god idé at føje den til foretrukne – eller lave en genvej på dit skrivebord! God rejsejagt!

Astrid

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.