Billige krydderier

Billige krydderier er lige sagen hvis man bruger mange krydderier! Hvis du hører til dem, der er bruger masser af krydderier, er der penge at spare her. Du kan nemlig købe krydderier meget billigere end de priser, du kender fra supermarkederne. Til gengæld købes de i større portioner. Men så er priserne også ofte 40-50% lavere. Og det er værd at tage med.

Storkøb betaler sig – hvis man ellers kan udnytte det, vel at mærke. For bruger du ikke krydderier i disse mængder, vil der bare ske det, at de kommer til at stå så længe, at de bliver dårlige. Og så er der ikke meget sparet ved det!

Billig mad – mange krydderier

Skal du spare – og holder dig til madlavning med billige råvarer – er masser af krydderier et must. Og man kommer også til at bruge mange af dem, så man kan sagtens udnytte de større portioner af krydderier.

Hvis du ikke kan udnytte krydderierne ordentligt selv, har du stadig mulighed for at spare pengene. Koordiner dine krydderi-indkøb – og del med andre. Dine venner, naboer, familie eller bekendte bruger vel også krydderier? Køb ind fælles og få en stor prismæssig fordel.

 

Hvor køber man billige krydderier?

Du kan købe billigere krydderier både hos Søstrene Grene og i Tiger. På Tigers hjemmeside kan de se udvalget af krydderier. Du kan både se udvalget og priserne. Desuden ses de ofte i såkaldt etniske butikker – jeg har for eksempel flere gange købt krydderier til lavpris i Bazar Vest i Århus. Og så skal det lige indskydes, at krydderier holder sig længere hvis de opbevares køligt og mørkt. Og opbevaring er måske endnu vigtigere hvis man har købt rigeligt ind af krydderier.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.