Billig udlandstelefoni

Ringer du meget til udlandet? For nogle kan det nemt blive en dyr omgang – især hvis familie og venner er bosat udenlands. Her kommer en mulighed for at ringe billigt til dem. Faktisk er prisen så lav som 9 kr. i timen – ikke meget mere end man nogle gange betaler for telefoni indenlands.

Tilbudet er fra TDC

hedder TDC Fastnet Udland og gælder til 25 udvalgte lande. Det er en fastnet-til-fastnet-aftale. Og det skal man lige have med i overvejelserne. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken telefon, man ringer til eller fra. Abonnementet til udlandstelefonien er gratis og der opkræves i øvrigt  ingen opkaldsafgift.

Det skal dog lige siges, at man naturligvis skal have fastnetabonnement hos TDC for at få denne aftale i stand. Har man det ikke i forvejen, skal man naturligvis sammenligne med det abonnement, man allerede har for at se, om et skift af teleselskab kan betale sig. Det er noget, man skal regne igennem.

Man kan tale i en time ad gangen – herefter betales normaltakst. Er man opmærksom på det, kan man dog omgå problemet, simpelthen ved at lægge på og ringe op igen. Har man kun korte samtaler til udlandet, kan det muligvis ikke betale sig. Igen er det et spørgsmål om at sammenligne med det abonnement og de muligheder, man allerede har.

Billig udlandstelefoni til mange lande

Ring til mange lande…

Disse lande ringer du billigt til

Landene, som hører ind under aftalen med TDC er følgende:

Sverige, Tyskland, Norge, England, USA, Frankrig, Holland, Schweiz, Spanien, Tyrkiet, Canada, Polen, Italien, Belgien, Østrig, Island, Australien, Luxembourg, Grækenland, Irland, Rumænien, Thailand, Kroatien, Kina og Portugal. Læg mærke til at du til alle andre lande betaler normaltakst.

Vil du ringe gratis til udlandet?

Ja, så kan det faktisk lade sig gøre. Det er dog ikke som normal telefoni – det handler om at ringe fra computer til computer. Du skal så ringe til udlandet via Skype. Det er lidt mere besværligt idet det kræver at begge parter sidder ved computeren. Udstyret det kræver er blot et head-set med mikrofon. Og man kan faktisk også få telefoner, som kan bruges til Skype – så det minder lidt mere om at snakke i almindelig telefon. Man ringer stadig via computeren – telefonen kobles bare til USB-porten.

Til gengæld er det gratis – og du kan snakke lige så længe, du har lyst til!

Astrid

One Comment

  1. Nu kan jeg se at du taler om billig telefoni til udlandet…

    Tillad mig LIGE at gøre opmærksom på en lille PERLE kaldet TeleNordic hvor jeg kan ringe til USA for 0,08 pr. minut… Denne pris findes på flere af destinationerne!!! (City Card)

    For mig gør det, at jeg ikke skal tænke på dyr telefonregning nogensinde igen, og at jeg ikke skal begrænse min samtale med svigerinden i USA!

    Det er et perfekt produkt og alle kan bruge det – er der spørgsmål, er der naturligvis en kundeservice UDEN ventetid.

    Så til jer der vil spare penge – gå ind på http://www.telenordic.dk og kig efter City Card eller nogle af de produkter der skulle passe til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.