Billig motion – the Nintendo way

Hvis du er til Nintendo – og allerede har det grundlæggende udstyr i form af Nintendo Wii spillemaskinen – har du en mulighed for billig motion. Du skal ganske vist købe et spil til det – Wii Fit, der  koster nogle få hundrede kroner. Det er naturligvis også en slags penge. Men det står alligevel i skærende kontrast til det månedlige abonnement, du betaler i fitness-centeret.

Og så kan du motionere derhjemme – i modsætning til at skulle ud af huset. Det kan godt være en barriere. Når man nu lige er kommet hjem….

400 kr. en gang for alle

Når du her betaler de 400 kr., som den slags ofte koster – så er det hver måned. Måned efter måned efter måned. Vælger du at motionere “the Nintendo way” – er betalingen en gang for alle. Og dertil kommer, at dette ikke kun gælder for en person – men kan meget vel bruges af flere i  familien. Populær og billig motion.

Spillemaskinen kan stå i stuen – og være lige ved hånden. Mange har fået næsen op for dette alternativ – da det hår nogle åbenlyse fordele:

  • Du kan løbende følge din fremgang i spillet – og du får feed-back på din træning.
  • Det er sjovt.
  • Det er noget, de fleste i familien kan bruge.
  • Det er lige ved hånden – du skal ikke ud af huset.
  • Det har åbent døgnet rundt.

Dyrk motion – derhjemme

Mange af os husker nok alle motionsvideoerne. Nogle af man findes stadig.  Når man laver spil som Wii Fit er det ganske givet en “opdatering” af dette medie. Ideen om at dyrke motion derhjemme – med videoen/spillet som din guide – og som motivation. Det var en revolution da det startede i begyndelse af 80’erne – ført an af Jane Fonda.

Wii fit – er det noget for dig?

Idag er det Wii Fit. Og her bruger du diverse hjælpemidler, der gør, at maskinen kan holde styr på, hvor meget, du tager fat – og om du gør det rigtigt. Og Wii fit kan se – og fortælle dig om – de fremskridt du gør. Så mulighederne er flere.

Om det så er din motionsform, er noget andet. Nogle gange kan man komme ind i de forretninger, der sælger udstyret og få en “prøvekørsel”. Eller hvis du kender nogen, der har spillet, kunne du måske få love at prøve det – lidt mere indgående. Det er ikke en dyr motionsform, men det er stadig vigtigt, at det er noget for dig. Der er al mulig grund til at se, om ikke man kan prøvekøre spillet et eller andet sted!

Motionen koster ikke noget

Nej – ikke en rød reje! Det er altid udstyret (eller kontingentet) der koster, når vi påstår, at det er dyrt at motionere. Her er det en overkommelig pris – men det kræver, at man allerede ejer en Nintendo Wii.  Skal det være helt gratis, kan man for eksempel dyrke skovfitness – eller måske bare løbe…

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.